pisa nu, genova igår, rom imorgon, milano snart ;)

ciao bellos/bellas!

nu är jag i medelhavet, badade i poolen igår i Genova. nu sitter jag med trådlöst fantastiskt internet i Pisa. en fråga innan jag börjar snacka skit: vill du bli raggad ? kom till italien, alla raggar dig även om du är ful. tänkte säga att jag har gått upp ca 50 kilo tack vare pasta, pizza och glass! seriöst utan att överdriva så har jag ätit 2-5 glassar per dag, jag svär. och jag äter pizza ! århundrades underdrift yey. snart drar vi väl vidare på vår lilla trip men det tar väl ett tag i guess. jag orkar inte lägga in bilder just nu däremot kan ni få lite bilder från min resa till italien:

sitter i bilen och kollar på harry potter tror jag ? men ser ni vilken fail eyeliner jag har ritat ? och finnen på vänstra kinden som håller på att bryta ut ? hahaha jag brister.
mmmm.... vitamin focus well's mmmm.... sup sup sup! rajrerarerajrajrajrajrararaj midsommar !

juste btw, just nu ser jag att klockan är 00:03 den 25:e juni, jag har ju varit 14 i 3 minutas :)

min europa-resa del 1 (tyskland)


denna musik spelades hela vägen till tyskland, okej dummy, inte samma låt ofcourse.

nymålade naglar, ipod i öronen, brun som in i helvete och sand mellan tårna, sommar.

på frukost i tyskland, cafe by the beach, japp jag är skiiitsvettig. btw, jepp jag har glasögonen nina skithatar. hur säger man ? aja, she hates them men bryr jag mig ? nepp :)
vid en fin bro med "jordgubbar" i berlin. (tyskland)

mina nya jeans jag snacka om ni vet, bilden under är bättre. aja hej på er!

detuschland cover, stentvättade jeans, tygskor, skinn-paj, randig ful tröja som aldrig används hemma. och ninas hatobjekts glasögon. hihi.

okej first of all, alla dessa bilder är samma dag vi var bara i berlin en enda dag. efter det åkte vi ner till prag i tjeckien, imorgon blir det full fart till österrike och på natten kommer vi till italia! yey. kom ihåg att jag bara älskar mobilt bredband! shit jag sitter i prag och är inne på blogg.se. wow! PUSS

ses antagligen i italien. ;)

nattinlägg, men jag drar. jag åker liksom inatt, BYE!


nya jeans

säg mej, varför slutar det alltid såhär när twilight slutar ?

PUSS, jag kommer tillbaka fr min resa i början av juli, BYE BYE!

bry er inte om inlägget under...

webcam.........what did you expect ?

sitter och smsar med baby som vanligt...och packar lite inför Italia and so on. det ska bli kul det, får se till att ladda med en riktig bildbomb innan jag åker. (vilket jag inte tror blir av) alla här i sverige, ha en fin sommar snyfta inte för jag kommer tillbaka i mitten av juli ungefär och då, då blir det riktig bildbomb. med en klump av hår till er /Monise

städar, mår piss och vill kräkas

nej jag börjar seriöst bli galen, nu när jag inte går i skolan längre så behöver jag inte dölja ngt, och maryam om du läser detta skulle jag vilja att du höll tyst om det, snälla respektera. måste till skogen igen, måste hålla mig borta snart då fan snart det säger det pang, boom splash och så fort har jag gjort det, det kan gå en sekund och jag har gjort det. jag kommer göra det jag vill och kommer göra det, jag måste hålla mig borta så långt det går. jag klarar inte av att hålla mig längre den saken är säker. nu är värmen påväg och regniga dagar försvinner allt mer, regniga dagar är de enda dagarna jag känner mig trygg och regniga dagar är de enda dagarna jag känner att jag inte behöver hålla mig borta från det. all tid jag kan få över och all tid jag kan vara själv och all tid jag kan få då jag kan tänka klart i min egen närvaro är guld för er. jag lovar. för att göra situationen ännu värre sitter jag och kollar på mina svartvita bilder genom tiderna och lyssnar på "let me sign". jag kommer gå miste om allt, allt.

madeleine och hanna - jag har berättat två hemligheter till er två en kan vi kalla "Niklas" och en kan vi kalla "Kenza" vad som än händer litade jag på er och litar fortfarande på er och vad som än händer bokstavligt ska det inte komma ut på ngt sett. hoppas det är klart för er. jag ångrar inte beslutet som jag tog, beslutet att berätta men så mycket tillit jag gav er/ger er har jag faktiskt inte gett någon vän någonsin. inte ens mina bästa barndomsvänner. känn på den ni.

madeleine - du vet lite mer p g a våran hemlighetsväxling och det jag har berättat för dig, när jag bara varit med dej ska inte heller komma ut eller ens nämnas framför någon annan. du vet en del. jag ångrar absolut inte att jag berättat ett ord för dig och skulle inte ta tillbaka något av det. inte ens ett ord.

händer det något vill jag att ni två, berättar hur jag kände och vad jag ville och hur länge det höll på. jag litade/litar på er.

förmodligen

jag
(London 08, älskade den resan bara med mamma, den bästa resan jag varit på.)

fick höra nu att vi (familjen) förmodligen åker till italien redan i övermorgon, gud vad tiden gått fort. kul det ska bli, hoppas jag kan blogga något iaf men ärligt talat tror jag det blir ganska fattigt det där med bloggande. pity
sshhh... ska jag vara ärlig hade jag hellre åkt till London.

tack hanna,

hemma från skogen nu, klockan är 22:57. jag måste säga det, jag är absolut ingen skog-lantlivs människa big NO, jag är liksom känd i klassen som den som alltid frågar om man ska ha stövlar, jag vägrar gå i högt gräs och får panik när det inte finns täckning (dock har jag telia så när det väl händer är det panikläge). trots allt det så älskar jag atmosfären i våran skog så grymt mycket, vet ej varför men den skogen är en del av mig och tro mig mycket har hänt p g a den och mycket har hänt i den.
dagens btw: jag har börjat skriva dagbok, kalla mig inte wb kissie eller madelenies nej, jag blev bara sugen på att göra det, de flesta vet att mycket händer i mitt huvud hela tiden och jag är lite för uppmärksam och jag lever inte i nuet utan jag ser alltid framåt och ältar på det bakom mig. hmmm... vilken blandning där! however så trivs jag med att skriva/rita dagbok - jag älskar att rita så det blir lite illustrationer där i. senare någon gång ska jag visa er en anständig sida. hittills finns inga, det kan jag säga so far.
tips för en tophemlig dagbok: min dagbok har en annan titel och det saftiga innehållet börjar inte förrän en bra bit in. göm den inte på ngt speciellt ställe, låt den vara framme så att ingen lägger speciellt mycket märke till den. skriv den på natten då ingen märker att du gör det. det var allt folks! lycka till med erat dagbok-skrivande. =)



obsessive cullen disorder


foto bomb yey!

port angeles, Forks



vill man seriöst inte bo där ? första bilden är La Push och andra är från Forks Heights asmysig verkar det ju, och det regnar asmycket, great!

jacky

sitter och smsar med baby, har målat tårna och äter jacky, är inte livet gött ?

2 nya kategorier


nu har jag två nya kategorier i bloggen, ena är "Monise blundar för" det är min egna kommentar för ".... dissar". här kommer jag då främst skriva om vad jag just då dissar för tillfället.

den här kategorin heter "Monise tycker till" och då menar jag det som står, alltså om jag har några synpunkter på något skriver jag det under den här kategorin. så missförstå inte det här är inte som "... hissar". utan här skriver jag åsikter och tycker till.

hoppas innerligt att jag får användning av dessa  (båda bilderna är tagna av mig, på mig)
PUSS

im going black and white


har inte jag enormt söta korta ben ? hahaha, *drev*

PUSS

the old city of stockholm



bild 1) lysrör genom regnig ruta
bild 2) same shit
bild 3) gamla stan at night

gårdagens cover. längesen det där med cover


skinnpaj, tygskor, och kortkort tunika fr Rules by Mary

shiet


det regnar som fan ute, yey! jag vaknade för typ 4 timmar sen av att jag fick ett sms från oscar om att jag och alla skulle till grönan idag och det slutade med att ingen kunde så vi åker på MÅNDAG, alla därute MÅNDAG. efter det när det började regna ( mitt favoritväder ) tog jag på mig mina stövlar och drog te skogen, satt där, spelade Paramores "decode" på högsta volym och bara njöt av min egna närvaro. jag pallra ,ig hemåt och nu sitter jag och käkar fetaost pasta med soltorkade tomeater, hur gött är inte det ? hursomhelst var jag på bio igår såg "Baksmällan" asbra typ barnförbjuden film haha, det var lite too much i den, men bra dock. efter det typ klockan elva - halv tolv tog vi bilen och  körde in till gamla stan för att jag skulle få fota lite. tidigare på dagen hade vi också  vart där och jag tog allt finfina bilder med min systemkamera. SYSTEMKAMEROR ÄGER ! suck on that. btw, älskar jag att blogga och fota när det regnar
, myspys

pressure

Tell me where our time went And if it was time well spent Just don't let me fall asleep Feeling empty again Cause I fear I might break and I fear I can't take it Tonight I'll lie awake feeling empty I can feel the pressure It's getting closer now We're better off without you I can feel the pressure It's getting closer now We're better off without you Now that I'm losing hope
And there's nothing else to show For all of the days that we spent Carried away from home Somethings I'll never know And I had to let them go I'm sitting all alone feeling empty I can feel the pressure It's getting closer now We're better off without you I can feel the pressure It's getting closer now We're better off without you.

monise

hanna & hanna åker ring





video 1) hahaha, madde lite skadeglädje där :)
video 2) oscar cruisar förbi lite i bakgrunden där haha.

ENJOY!

ringer schlainon


det här har jag att se fram emot i sommar, mmmm spanien.

favorit i repris, på en fin strand i Phuket, Thailand.

alkoholfri pina colada, mums !

hello teacher tell me whats my lesson? hell no


inge photoshop, bara äkta vara. vilket är då bast kn man fråga sig ,....hm..

im in love


(oscars asfina beach house, vi alla satt i högra sofforna där heeela kvällen.)

(jag spankar david med fläskfilé, se och hör monise förstör. btw, kolla min glada min av att förstöra)

(big borrens båt, fredrik och linnea)

Alex och Niklas är alias, alias för två olika X dessa X är de som gör mig helt out of my mind. Alex eller Niklas betyder alltså ingenting utan det är ett kodnamn för X. jag blir galen. pirrar i magen hela tiden, varför ?

nu har madelenies och johnson


ser inte det här bara för mysigt ut ? alla satt på utomhussofforna och david spelade "nothing else matters" (lugn version) i bakgrunden.
jag skriker som vanligt. hihi tss..

han kommer saknas som in i helvete och det har jag och alla andra sagt te han

dragit sitt ass och ditched härifrån, vi ringde .... och hade asroligt. käkade chickennuggets som pappa var snäll och köpte (dessie-style) och sen myste vi och snackade ass. huromhelst har min älskade syster stackaren fått punktering och står och väntar vid ngn bensinstation och mamma & pappa är påväg till henne nu, haha såntär klarar fan bara min familj av. aa min familj och madde. whatever nu kanske jag ska ta och  städa lite efter grisarna (maddes mamma copyright!). jaja, sommarlovet är ju skönt men fyfan vad jag kommer sakna alla. som jag nämnde förut så är jag fanimej inte redo för lov just nu alla vart ju så himla tajta i år :'( alla ni som går i 7A okej inte alla ni som läser detta men majoriteten av er killar och några av er tjejer jag kommer sakna er så jävla grovt. puss love u all suckers!

company är påväg till mig nu

sötisarna är påväg hem till mig nu, kul. juste lite bilder från oscars fest:

hanna och hanna, när jag gjorde detta med madde sprack det. min bikini föll av yey!

mys på bryggan

tunga slino

puss

piss update, annars är jag ganska så grym


ursäkta dålig kvalite, kunde int ta med mig min system liksom, skolavslutning 2009

söta hanna, älskade madde, fina louise, jag och stefanie

e inte vi fina tillsammans ?

kommer sakna han i mitten så grovt mycket, sköna jocke ni vet ;)

jag grät as mycket pussades kramades och gjorde lite till på vår skolavslutning, gud vad jag kommer sakna alla, jag menar i år blev alla så jävla tajta och jag skulle kunna göra whatever för att inte skuta än faktiskt för att jag var inte redo är att säga goodbye. oscars fest var askul och lite mindre rolig för vissa saker som hände typ att jag tappade hela min bikini när jag åkte ring for the first time, btw kör oscra som en galning. kommer bilder och filmer på det senare hopefully

puss

xxxxxxo


gårdagens cover, kort kort klänning/tunika, jeansshorts crocker, hatt, vita kavaj med uppkavlade ärmar och flätor :)

bilden är tagen av min farfar R.I.P i stockholm på 60-talet om ni kollar noga på vänstersidan ser ni en gammal H&M skylt.

uh nana


visst är inte jag lik min pappa för fem öre ? ingen likhet alls förutom att vi båda är lite feta annars ingenting. hårfärg, ögönfärg, ansiktsdrag... hela skiten f

god damn this is my jam aint go partying until the a.m


fick rosorna och twilightfilmen bl a på mitt fjortonde år i denna värld.

kom inte nu som lilla fröken präktig och säg att jag går på ipren eller har knark i munnen, FYI är det fishermans.
närmre än såhär kommer ni minsann inte!

skabbiggårdagensmascara-bild. yiu

här dras magen in allt vad man orkar :D nej, det är inte min rumpa som sticker ut utan min rygg är lite weird den går inåt där, dagens cover. glamour baby.

lite bilder som är väldigt oseriösa och omogna usch fy och blä!

min fjortonde födelsedag ++


ja, ni  vill nog inte se resten som innehåller bl a min min när jag fick twilight. hm..

+++M

could i decide whats right when you're clouding up my mind?


(X beware jag är superduper kär i dem)

you dont thik that i can see what kind of man that you are ? if you're a man at all, well i will figure this one out on my own i'm screaming on my soul my thoughts you cant decode. how did we get here ? i used to know you so well.

+++ M

alla skriver random ? vet "folk" vad det betyder ens ?

Klädoutlets i Milano

På Italienspecialistens favoritlista finns lite av varje, men vi har försökt hålla weekendresenären i tankarna, och framför allt kartlagt de centrala smultronställena. Faktum är att många bra klädoutlets i Milano ligger mitt bland flagship stores och high fashion butiker på fashionabla adresser.
Vi avslutar listan med några tips på outlets i Milanos närhet, samt en bubblare som ligger i Schweiz, men som är väl värd en dagstur.

Tänk på:Outlet hetter Spaccio på italienska.

OUTLET SHORE
Via Martinetti 6 (T-bana: Gambara)
Skor, skor, skor! Stort utbud både för herr och dam. Riktiga fyndpriser med upp till 75% rabatt.
Öppet tisdag till lördag mellan 9:00 - 12:30 och 15:00 - 19:30.

CIOVASSINO FASHION DISCOUNT
Via Ciovassino 3 (mellan T-banestation Monte Napoleone och Cairoli)
En av Milanos mest kända "spacci". Märken: Bl a Yves Saint Laurent, Givenchy och Sonia Rykiel. Både provexemplar och last season. Öppet tisdag till lördag mellan 13:00 och 19:00.

ELDORADO STOCK HOUSE
Via Monte Napoleone 26. (T-banestation: Monte Napoleone).
På en av Milanos dyraste gator hittar vi ett smultronställe. Märken som Dolce & Gabbana, Moschino och Costume National pryder galgar och hyllor och både kläder och underkläder finns i sortimentet. Ständigt uppdaterat utbud. Öppet 9.30 till 19.30.

NEGOZIO BRUNO MAGLI
Via Manzoni 14. (T-banestation: Monte Napoleone).
Att denna skoguru från Bologna har en butik med prov- och restexemplar är för bra för att vara sant. Kolla in aktuell kollektion på www.brunomagli.it. Öppet tisdag till fredag 10:00-19:00 och måndag 15:00-19:00

DIFFUSIONE TESSILE (Max Mara Group)
Galleria del Corso 2 (mellan T-banestation Duomo och San Babila)
Max Mara paradiset par excellence! Alla desgnerlinjer, inklusive Maxsport, Studiomax och Penny Black. Inte att missa för en fashionista!
Öppet tisdag till lördag 10:00-19:30 och måndag 15:30-19:30.

CASA DELLA MAGLIA
Corso Genova 2 (närmaste T-bana: S. Agostino)
Det italienska stickmärket Scaglione di Bergamo. Både klassiska och trendiga tröjmodeller, i allt från viskos till cashmir.

VESTISTOCK
Piazzale Lavater (mellan T-banestation Porta Venezia och Lima)
Prada, Armani, D&G, Ralph Lauren, Valentino, Iceberg. Även skor och accessoarer.

TIMBERLAND FACTORY OUTLET
Via Piave, 26 (mellan T-banestation Porta Venezia och Palestro)
Sportmärket Timberland till bra priser.

SPACCIO MAGLIERIA
Via Mantegna 1 (nära tågstationen Milano Bullona, i stadens norra utkant)
Stickat. Plus för cashmir till låga priser.

SALVAGENTE
Via Fratelli Bronzetti 16 (nära tågstationen Milano Porta Vittoria)
Märken: Prada, Versace, Jil Sander, Guess, Fornanina, Replay, Lee, Armani och Levi's. Butiken accepterar inte kort.



vissa ev er kanske inte vet men i sommar ska jag göra Italien och Spanien till mah place, ja med andra ord ska jag och min familj till de där länderna.kul. mycket mucho shopping ska det bli, jag har hört att det finns många bra outlets i Italien så min helg vart att sitta och googla efter bra outlets. här är min plan på första veckan :)

tack till alla ni som kom ihåg

massa (min storasysters definition av ordet "fjortis")

gulliga sms, söta kommentarer tack till alla er som gjorde min födelsedag lite ljusare. puss till vissa andra inte (COPYRIGHT)

FÖDELSEDAG!

om ett X antal timmar så kommer jag vakna, och om ett X antal timmar efter det kommer jag att ha Twilight i min hand, yey! (burst out). lördagen den 6 Juni firas min 14:e födelsedag. yippe. det firas med familjen i år, men ni därute ? ha en superduper nationaldag, GO SWEDEN, liksom!
usch, fy och blä på er som röker. ni som har slutat eller "DU" det är starkt.
PUSS till vissa andra inte.

listen and enjoy



min musiksmak rakt av dock fattas det lite Metallica, Slipknot, BFMV, HIM, Nightwish och jag kan hålla på hela dagen. men deras videor är så himla agressiva hela tiden =/ så detta får duga :) enjoy!

kan ni tänka er...



denna i pop-expressen ? oh yes it's gooooood. inte min musiksmak alls men
den passar tamejfan i popexpressen, den här låten och sugar go Flo-Rida!

i'm home from GRÖNAN! and louise


har inget och säga förutom att jag vart med om en kanotdag och en helkväll med gangstas och glass för 250:- och sen en heldag på grönan, med mina fina vänner. kul. (jag skolkar inte, jag var ledig).ni vet ju vid det här laget att massa roligt händer när jag åker med mina kära vänner till grönalund. även den här gången kunde jag (eller han?) hålla mig borta från grönalundspersonalen. undrar om det ska stå "skitsöt" i ens CV annars kanske man inte får jobb där (?) och självklart återigen så var man sådär "extra trevlig" mot honom (eller han va?) haha. hursomhelst är det marsch till dushen nu för jag stinker havsvatten och grönalund. puss

i had to go, go away


hey, plastics ! peace in girlworld ?

you dont know what u got B4 you're missing it a lot

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

jag sitter och kör ipod.kväll, gråter och bara myser...själv. Jag funderade på skogen men tänkte om, jag tänker stöta bort det där som fanns men det känns ändå ganska tomt och bara låta det gå mitt i allt. en annan grej som bara inte hjälper mig just nu är mr.X det gör mig så deprimerad att jag inte har honom, (nej det är inte edward cullen, it would be nice though). för att göra stämningen värre och få mig själv och gråta ännu mer satte jag på "clair de lune" och "bellas lullaby", gah! wää wää wää. jag är nog inte så bra som jag trodde, jag trodde jag hade blivit glad och bra igen men ack, jag är fortf lika sjuk i huvvet som jag var förut. skogen here i come och den här gången...kanske jag inte orkar lyfta.

what i'm going trough is hurtful
. what a foolish game i'm playing. please people have a good memory left of me and forget all the bad memories.

den här "övermogna" maskrosen är precis som jag en liten puff och allt det där vita är borta.
madeleine, bless you för den där D-lightning tekniken. jag hittade den och gillar den.

long walk home.

och molnen skingras när...du håller mig kär. min älskling jag dör för dig, okej inte riktigt men nästan, jag skulle kunna göra vadsomhelst!
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

oh my god ! jag dör fan snart om inte jag får se filmen första dagen den kommer ut då fan, shit vad den verkar bra. såg ni taylor ?! GAH! (jacob) fyfan vad het han är i kort hår, shiet!! omg omg omg !! DAMPUTBROTT HJÄÄÄÄLP!!!

monise

RSS 2.0