känslan efter.

allt det där endorfinet som pumpas och den sköna duschen är nog det bästa med spurten. nu ska jag väl ta och käka ngt och sen plugga inför min munta. mysigt *sigh* tänkte berätta lite om mina tänder som ska fixas =)

såhär ser det ut nu, det stör mig grovt mkt! jag hatar det. trots att folk säger att det inte märks så märker jag
det.
jag ska bara slipa till lite, och lägga till lite så det ser ut såhär ist. inte så JÄTTEmycket skillnad, men jag vill ha det på detta viset. huggtanden vill jag också slipa.

mer än så var det inte, hah...vissa fattar inte vad jag försöker säga. men hoppas detta förklara typ hur..(?) inte för att intresseklubben dör om de inte får veta. jag vet ju ändå att alla är intresserade...
sexigt...särsklit mina fina ögonbryn..Grr!
neh men oj?! vart tog den lilla pluppen vägen?

puss♥

i'm only as tall as my heart will let me be.

jag hade ju totalt glömt, alla bilderna var på min mobil och jag hade helt glömt bort att jag skulle ladda över bilderna från STHLM fashionweek by berns. men men, bättre sent än aldrig. Min kamera är ju bäst på och ta bilder också...sarkasm.
men guud vad mkt man ser.
moboffer fryser häcken av sig.


nu ska jag ut och springa, min mobil och ipod är srängladdade med musik, grym musik :D. så nu ska jag ut och älga mig fram genom vägen. tänka på allt och djura som in i helvete. sen dusch och plugg! puss.

i love you mom.



Evelyn Danika Patry. My mom passed away today at 6:00 Eastern USA time. She is survived by myself Jayson Patry my brother Mike Patry Jr. and my father Micheal Patry Sr. As a lot of you readers know my family came to visit me for my birthday about a month ago. I never talked about the reason. Now you know. my mother was very sick with cancer. And soon after she left to go back to the states her health dwindled. Let me tell you about my mom. She was one of the biggest factors of my life. She even gave me the name Baby J. I was her baby and my name is Jayson. She was a hard worker and always taught me to work hard and to make my family name proud. She taught my brother and I all about our Asian heritage. From the food and culture. My mom would always did more than need to keep our family moving. She would stay up late fixing our clothes so we would look sharp for school the next day. Cook us warm meals when we had next to nothing to eat. She kept pushing me with my music and the love of DJ'n... What more can I say.. She was what a MOM should be. I am very sad and at a lost for words. But I decided to make this post so when people google her name. It would be the first thing they will see. So I ask you please link this post to your blog. I dont care how big or small. I want the world to know how much I love my mom and that she will be missed. Rest in peace I will see you one day and I hope to keep making you proud.

Love your son.

http://finest.se/djbabyj

SÅ HIMLA FINT.


i can feel your heart beat through my shirt.

Take love, multiply it by infinity and take it deep into the depths of forever... and you still only have a glimpse of how i feel for you.

den här har jag läst flera gånger om och om, första gången jag fick den var jag tvungen att slå upp vissa ord för att jag inte fatta ett piss om innerbörden och vad det betydde. nu läser jag den igen och bara spyr för att det ska vara så jävla patetiskt allt. usch fyfan. palla bry sig egentligen. bajz

;(

jag vet ni e trötta på mina tårar och hemska känslor. men en låt för att förklara.

snow patrol - just say yes


makes me feel like just sanother girl...

..to laugh and joke about =)

precis kommit hem fr en shoppingrunda/biokväll med mina systrar (2..inte 50). vi gick sunt lite, fikade och åt, sen gick vi och såg Remember Me. jag ska HELT KLART se den igen, fyfaan vilken underbar film. hela mitt hjärta gick typ isär, och ja..jag grät obeskrivligt mkt. floder, aldrig gråtit så mkt till en film, inte titanic inte twilight inte pojken i randig pyjamas..jag GRÄT. iof gjorde hela bion det. jag grät i tre olika delar av filmen, dem flesta grät på slutet. men fyfan säger jag bara! extraordin'r film. ni som inte sett den än..se den. helt klart. det komiska var att jag hade FET kolsvart eyeliner och tjockt med maskara och kajal...sen var ansiktet ganska spacklat (tack vare mina acne utbrott) så efteråt var jag helt svart och fläckig. asnajz.
såhär såg jag ut typ 70% av tiden..
haha, jaa...döm själva. försökte visa mina fläckiga fläckar och lyckades(?)
köpte ett linne b.l.a. en sån här ska bäras med en synlig bh (jag e expert på att visa) men som tur e har jag en rosa som nästan lyser. citat av jewmeister.

dagens btw, jag är KÄR i cristopher drew (nevershoutnever!) drogar hans grymma toner och utsdeendet e ju inte fel? nu ska jag duscha och sen sussa =) puss♥


happy music.



nåja, ett tillskott i min underbara härva av grymma enmans, eller tvåbands band..här presenterar jag...*trumvirvel*..nevershoutnever! grym pöjk som spelar sj, precis som owl city. han e så jävla söt att man dör, nej han har inget pojkbands face som ni tror nu, han e scene. skitfin. hans röst får mig slappna av och jag bara älskar att lyssna på hans musik, man blir ju så sjukt glad. riktigt happy feel.

alla hans låtar handlar nästan om att han e kär i en tjej och den här tjejen är "out of his league" . precis som jag känner för nästan ALLA killar jag gillar. älskar honom och hans positiva noter. hade han en "gilla-knapp" skulle jag vara all over it. rågilla
btw, Owl City heter Adam Young och nevershoutnever! heter Cristopher Drew♥

nu ska jag ta mitt lördagsarsle och göra ngt.

magen kurrar som in i helvete, den har blivigt sådär helt platt och jag skulle döda en kanin för lite mat.
pappa ska sätta igång och grilla för första gången i år, fatta sugen jag e?! oxfilé, haloumi, bearnaise sås, grillade grönsaker och stekt potatis, mumma! efter det ska pappa och moi åka in till stan och (jag har tvingat honom) gå på bio. 21:30 börjar remember me, och sen spenderar jag lite kvalitetstid med honom. blir väl mysigt.
köpte svarta jeans (leggings) och en tunika för 99:- i sthlm stad =)
XoXo gossipgirl ;)


four idiotic, pathetic, false letters that i hate.








old enough to know what bad and stupid is, young enough not to care.

jag vet inte hur det blir..jag e feeett förvirrad och borta. ngt med atmosfären hemmos nina fick mig att balla ur, min hjärna är helt borta. spanska prov imorgon, ännu ett skäl till att vara just borta. jag vill se remember me, men har inte fått tid till de på senaste tiden, och då jag väl ville och kunde hade ingen lust. men jag ska nog se den på fredag eller i helgen, måste det asså! spola mig exakt ett år tillbaka..och jag trivs, och då jag trivdes som faen.
tandläkaren imorgon, förhoppningsvis fixar dem mina tänder som jag skäms så mkt över. puss & godnatt ♥

bilder på amöba yeah kmr snart.

nu pluggas det för full rulle, jag e sjuk...mindre bra. och trött...sämst. såg precis cougar town, haha! det äger.
blicken!

godnatt på er =)♥ och tack för dem fina kommentarerna!


!

du vet ju precis vem du är jag riktar det här till, jag ska inte spela dum. jag kommer ihåg det där och vet precis vad du menar och måste faktiskt säga att jag nästan visste och kände på mig att det var någon av er som tog åt sig eftersom att jag och min vänner hade våra blickar riktade mot er. måste erkänna att jag hade reagerat på samma sätt i din (eran) situation. Men jag måste faktiskt försvara oss här, det var inte så att vi pratade om er eller henne på ngt sätt, utan vi var påväg till lunchen och pratade om något helt annat och jag var nog den ändå som såg er och sa efteråt till mina vänner att någon av er hade kunnat ta åt sig eftersom att vi allihop tittade på er samtidigt. Ber väldigt mycket om ursäkt om hon blev sårad på något sätt, säg det gärna till henne att inget var riktat mot henne. förresten, väldigt fin gest av dig som vän att göra ngt sånthär. verkligen. förlåt om det stör dig eller er, men jag kan tyvärr inte göra något åt hur jag ser ut. tro mig det finns mycket jag skulle vilja ändra.

mina vänner och jag allihop menade ingenting, vi försöker ju inte skapa fiender i onödan, återigen förlåt.men det var nog ett missförstånd.

bildbomb special på mig - imorgon amöba.



hahaha, jag sa ngt och madde fota -.-
TYCKER INTE NI JAG PASSAR IN I FAMILJEN CULLEN?

"våran praoplats är nog den bästa evvah!"

ngt som jag och amöba (ni som frågat förut vem faan amöba är så är det madde.) upprepat ett X antal gånger dessa 3 fantastiska dagar. idag hade vi fotostudion heeelt för oss själva, fast..min älskling Spotify gick på högvarv såklart! luncha gjorde vi typ 3? haha, vi har så roligt så. det blev en massa bilder med deras kameror och bilderna vi tagit är av så jävla avancerat format att jag fick installera program på min öaptop för att kunna ladda över dem :S omg. aja, imorgon ska det fotas gourmet mat och fredag blir det bl. a Peak Performance, In Wear och Lindex tummen upp big freakin' time! jaja, hursomhaver..ha det bra ya'll!
FUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKK MEEEEEEEEEEEEEEEEE FUUUUUUUUUUUCCCCCKKKKKER!!!jävlahårigaslemmigarövknullslickarefyfaanäckelpedofilmuhammedhårigblattemedkladdigtanus!

varför utbrott? det ska jag förklara. bilderna är för avancerade för fucking blogg.se. dö.


at citat.


barn i godisaffär.
rullar till bakgrunderna till alla bilder.
motherfucking power.

hey hey banana

jag är helt slut nu, mina ben känns spaghetti. jag har sprungit fram och tillbaks idag medans madde suttit på en pall och jag har gått skitmkt hit & dit. hela dagen har bestått utav mest framåt planer och foto, gash vad jag älskar våran praoplats. sjukt. våran chef är asskön, lite läskig men skön..vi får liksom komma och gå precis när vi vill. imorgon ska vi vara där klockan 8 och då har han beställt en taxi till oss som tar oss till globen då vi ska vara fotoassisteneter till jenny som ska fota porträtt, tummen upp som faen!

fuck! tog sönder ett glas nyss nu när jag skrev..förövrigt har jag tänkt på en grej, vilket as! guud jag dör. måste berätta sen..hm..det vart grymt mycket fotande idag med deras kameror och min =) på fotostudion då.


TheCoverOfToday:
tjocktröja - H&M
fjäderörhänge + pärlörhänge - gjort sj
svarta converse - jerns
skinnpaj - H&M
mössa - indiska
halsband - reginaisinatricots
väska - (?)
jeans(leggings) - H&M

imorgon blir det jobb.

imorgon ska jag och amöba ta vårat pick och pack och köra hårt på citat. kul det ska bli att få testa jobba =) ser fram emot det så sjukt mkt. men men...har noppat bort ögonbrynen typ. panik! poussen♥

FUL MAN KAN VARA DÅ! HAHAHAHA!!! :O...OMG. hela ansiktet svullet efter sjukt mkt sömn, haha, och duschen..inget smink heller..fuck vad ful man kan bli och en finne...yaaaaay :D

godnatt, ja jag har tråkigt.


inköp.



det där svarta kluddet under min arm är nog effekterna, nej jag gror inte ett växthus om ni undra.

sport bh - Sport something..ingen bh under den såklart..inte classy.
linne - klippt sj
korshalsband - köptes i lördags? ska sy på en fjäder också


äntligen hedvig!

mina blogginlägg har mest bara varit massa skit jag gjort på typ 5 min eller mindre :P och när jag ska svara på din fråga vill jag ju anstränga mig. så då kör vi:

Tack för svaret, jag drog och köpte det och det funkar verkligen tack så jätte mycket mitt hår har blivit jättefint nu tack vare dig! :D <3
OMG vad fin du e i blått nagellack!!
Är du modell, för att du blir jättesöt på bild :)
Specielt på den längst ner :D
Och sen, vilken mascara använder du för att dina ögonfransar blir alltid helt perfekta !
Aja, hoppas du kan svara på mina frågor, hoppas att du heller inte tykcer att jag är jobbig men jag vill kunna se ut som du.
Hoppas du har det bra kram!♥

först och främst vill jag bara säga att jag blir så enormt glad när du skriver, varje gång jag läser detta så gör du min dag, och det är sant. madeleine satt här bredvid mig när jag skulle godkänna din kommentar och tyckte nästan det var löjligt hur glad jag blev. så tack så himla mkt kära du! vad bra att ditt hår blir fint nurå ;) det var det säkert innan också, men glad att det hjälpte. tack tack mitt blåa nagellack är budget haha och kommer från H&M för 29 enkla riksdaler. nej jag är verkligen inte modell, långt ifrån..haha du skulle bara sett mig i verkligheten, men TACK!

till själva frågan nu då:
jag har riktigt korta öfonfransar, verkligen och gör allt för att få dem att se bra ut. nu måste jag passa på att skryta lite också, det spelar egentligen inte så himla mycket roll vilken mascara jag använder utan mitt bästa tips är att bearbeta dem. jobba med borsten och ta god tid på dig, det kan låta skumt men det är sant. jag har korta naturliga fransar men kan stå med maskaran i 10 min till en kvart! men se hur dem blir, blir faktiskt ganska nöjd med reslutatet. men som sagt, jobba jobba men jag kan samtidigt tipsa dig on en ruskigt bra mascara (den bästa jag någonsin ägt) TELESCOPIC CARBON BLACK. 4 bokstäver, grym!

den är som sagt skitbra, fransarna blir hårda, tjocka, långa, böjda och svarta den är BÄST. sen så är MakeUpStores original mascara också väldigt bra..men onödiga pengar om du frågar mig.

och NEJ! NEJ! du är allt annat än jobbig, jag älskar dina frågor och blir SJUKT glad varje gång jag läser. så lycka till nu gulliga glädjespridare! :D ♥ pusspådig.


tungan mår bättre =)

hörs senare idag, när jag bara blivit mer och mer dissad yo :'( ♥


hata sången, älska musiken.<3

den här låten har jag letat efter i typ..en timma? hörde den på radion i bilen förut och har inte kunnat texten kunda ba nynna på skiten.."dududududud" ni vet, haha. hursomhelst den heter stereo love och e grym! hatar sången och henne så grovt men musiken e grym, när dragspelet kmr in hah :D ge den en chans, stefanie..lyssna.
pluggar nu så...detta e vad moi lyssnar på, såklart ;)

den här låten e också grym, helt osammanhängade obetydlig text såklart :P men den e också grymmo.


STEFANIE, lyssna på den sista. ni andra också, men jag vet att ni kmr spy ;) skulle jag också gjort förut.

poussen lovelies ♥

glömde berätta vad som gjordes efter skolan...



min tunga e FET, kan inte prata, äta eller någonting haha! den e FET FET FET. försökte visa på bilderna men...mja..gick väl sådär.

godnatt på er


smiley =)

eeeeeehm? perfecto?


stekhunny..lyssna :D på hela. jag lovar, du blir inte besviken. till er alla andra oxå ♥

i will have to pull my heart away.

lyssnar på Jack Penate, jag e kär. ehm...sitter här hos mostern min och humöret är på TOPP! kan inte säga varför riktigt, det bara är så att jag e på "feel good" mode just nu. satellite heart och meet me on the equinox är grymma..den första med ngn knarkare den andra med death cab for cutie

jag har blivit ett riktigt jeddra musikfreak alltså, min playlist e grym och jag mår bra av min musik, jag älskar allt. gud vad härligt allt kan va. nu ska jag prata lite med english och dö lite av all tårta jag klämt i mig..snart åker vi väl hem =)

pouss!

photoshoot =)



ni som fotar mkt vet att man tar sjuukt mkt bilder, 10% blir okej 2% blir bra, 1% blir snyggt.
så ist för att ladda upp tuuuuusen bilder här som en "bildbomb" så gjorde jag en video med alla bilder som blev ok. och sen lite musik för lite x-tra kul ;) enjoy!♥

cover of today.


jag bokstavligen HATAR när kvaliten på bilderna blir såhär -.-'
ph by: Madeleine & Ryan

tröja, stickad - min mammz har stickat
skor - min mosters
smycken - från överallt i världen

pousssee♥

snabbis-inlägg!

hejhej, hallå? jag har pratat runt med halva jordens befolkning idag känns det som. telefonen gick i 360, åkte med pappa och köpte sushi, sen till ica stop och där såg vi ett väl igenkänt ansikte..nämligen peter swartling :) och sen stod det en sssscccckkkkiiitt snygg kille framför mig i kön, jag ringde madde lite odiskret och ba "jag dööör!". trodde jag han var döv eller?! eller blind för den delen, jag stalkade han genomm halva ica..herregud :( inte bra alltså...den galning som jag är. shit vad pinsamt. jag vill dö.

min nya klänning med axelvaddar och draperade stycken på var sin sida. grymt nöjd med mitt apbilliga köp!
199:- gick den på...enorm lyckofaktor.puss nu måste jag plugga ;(♥

hedvig! svarar på din fråga snart, lovar. inte mkt tid o skriva


heela våran helg, tre dagar tsm..på EN video =) enjoy!♥

camoflage.


rådiggar dig tjejen!

extacy.



döm oss inte. det var en sen kväll efter ett par glas läsk.

trött på spelet vi leker.

lovet är snart slut...hela veckan har slutat fantastiskt, och hemskt. mycket, för mycket har hänt den här veckan. för mycket har hänt för mitt eget bästa, folk har förändrats och jag har samtidigt kommit närmre vänner, tillförlitliga vänner. allt kändes och började som en rosa fluffig dröm..men för bra för att vara sant. jag menar..jag visste ju att det skulle vara omöjligt, varför försökte jag? jag gav mig in i skiten när jag visste slutsatsen. dum eller vad? nej, nej absolut inte..kär. ja, jag vet been there, done that men man tror att det alltid ska finnas undantag, gör man inte? att riskera, gå runt och hoppas, tro, veta osäkert och aldrig veta att "tänk ifall att...?" är inte min grej riktigt. jag vet ju själv, har en självinsikt, ja, jag blir sårad väldigt enkelt men ger mog fortf in i spelet för att jag vågar hoppas.

kärlek som inte är ömsesidig är skit.
blir du kär förbered dig på ett slut.
allt inom det kan lätt bli en nit.
personen i ditt hjärta åker inte ut.

lycka till ni, med hopp♥


omg, jag kan få fängelse!


jag baxade den här boken av miss lock, muhaha! hon har ingen aning :P och man får inte ta dem heller. yezzz..
I♥U GUYS tic-tac-toke away

when my world is falling apart..

*du har..16, 4 öre kvar på ditt utlandskort. samtalet avbryts inom en minut*
jag hatar den där kvinnorösten som säger åt en vad faan man ska göra och vad som händer vilken sekund som helst, och man ba: dö kärring, dö! du pratar med någon som du verkligen saknar och vill prata med och sen ska du säga hejdå och du har en minut på dig..vet ni vad jag fick höra? 'i love you, i miss you, i love you more, i need you, i miss you, i love you' då...just då...VILL man inte säga hejdå, vill man?

Snoriga madeleine kommer till mig ikv så jag ska väl ta mitt pick och pack och dra från lägenheten..men det är ju madde så det är det ju värt!
blue nailpolish it is!
så jävla het, så sexig omg!
my other half is missing...you've found it yet? i know you are reading this, and the answer to your question is yes, yes ofcourse. what for though? love you.


hjärta.



ååååååhh, du gjorde precis min morgon söta du.

jag vaknade för ett tag sen och har pratat med liam, och sen gav han mig ett videotips jag skulle titta på..samma sång som hans syster sjöng ni vet. ja, och videon såg jag nu..den är så jävla fin att jag bara dör..ni måste se.

du som jag pratar med just nu vet exakt vad jag snackar om när jag skriver det här. efter samtalet igår så bröt jag ut i tårar igen, som vanligt. varenda minsta lilla kärlek scen eller sång får mig att gråta..floder. satt helt sj mitt i rummet och grät. sen tänkte jag på dig igen och grät ännu mer, välkommen till klubben sis, nu kan vi sitta och böla tillsammans. tack för allt ditt stöd, i love u.

och sen ja...min rubrik, tack hedvig! du vet när man får en kommentar (bloggar som har 3 besökare per dag) så blir man så glad och sen också att du var så gullig, jag blev på väldigt gott humör nu.
till dina frågor: min plattång är en salongsplattång som (jag tror?) inte går att köpa i affärer. det är en ceramic plattång som faktiskt blivit utsedd till bästa plattång för ngt år sen. men har du inte tillgång till salongsmaterial så tycker jag absolut du ska satsa på en GhD plattång med ceramicteknik, dem är bäst! dem vart utsedda till bästa förra året och är fortf på topp, kostar runt 800-1400 beroende på vad du väljer. puss♥


nu har muhaha plattat håret (Y)

som sagt ja, och sen har jag snackat lite runt med folk i tellen. jag hittade ett utlandskort här hos sandra och ringer gratis utomlands, superbraa :P. så ja, ni kan typ gissa vad jag har gjort..haha.
filmen jag tittade på heter "Ali" som handlar om boxaren Muhammas Ali's liv, skitfin film. och japp, jag grät som vanligt..jag har förflyttat mig från sängen till soffan, känns lagom bra. nu ska jag vänta lite och surfa runt och sen prata med Liam (igen -.-') japp, that's it!

whohoo vad snygg..grrr
gissa bloggarn? fuck.mee

puss cuties ♥


duschat klart - google that shit!

nu ska moi gå och hämta pizza och sitta här i min häärliga ensamhet och mumsa på pizza, cola & godis. fyfaan vad detta var härligt! pratade precis med Liam (igen) så jävla sköön. Han e typ den enda som kan få mig skratta i två timmar...i rad :O på andra plats ligger nog amöba,..men hon får mig att skratta för att jag får henne och skratta, sen när jag skrattar så skrattar hon också, och av att hon skrattar så skrattar jag. aja, ni fattar.
stefhunny, min största läsare omg ääääälskar min min..right? (a)

LeJoNmAn*

nu blire myspys! puss världens mest älskade ♥

whohoo!

jag har fått mina systrars lägenhet här i helenelund och ska ha den i 3 dagar...sj ;). med ett villkor..jag får inte gå ut :S så jag kan inte träffa madde, och jag får inte öppna dörren för ngn (som vanligt då). jag har musiken på HÖGSTA volym här inne, ikv ska jag inte sova ett skit och sova bort heela dagen imorgon ist, så som jag vill att det ska va. jag ska springa runt härinne som en galning och psova kläder och gå modevisningar för mig sj till den bästa musiken! nu äter jag frukost här på den stoora sängen och pratar med Liam. musik i högsta hugg, deras ipod högtalare är ju bara föööör grymma. det är stora jävla biffar placerade överallt i lägenheten så högsta volym här inne hörs ju i hela området :P aja, nu ska jag återgå till min überhärliga ensamhet :D seeyah♥
en stor spegel framför sängen...? american psycho tjejer!
monise (Y) konst..haha..

dagens btw: jag har träffat en så jävla fin kille, vacker röst, vacker inombords, vacker utanpå, vacker rakt igenom. jag är hopplöst kär, varje gång jag hör "våran låt" så tänker jag på när han satt och spelade den för mig höromdagen, så fantastisk han är. livet e faan på topp! lyssna på MGMT- time to pretend. så jävla feel-good :D


inte min musiksmak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men lyssna på den..omg...hela låten är ju.....bara.....så jävla sexig........sjukt.

hans lillasyster

så himla fint sjunger hon.

våran låt..


allt vi har e så fint att jag bara vill ge dig allt.
jag har fått det klart för mig, det existerar, det fungerar.
I♥U guys

fått en riktig ego.boost :D

jag älskar äkta NZ dialekt, jag har gjort 2 literature circle roles till i am david, käkat mörk choklad, och tittat på filmen keith..som var skitbra, rekommenderas starkt! fått en riktig ego-boost btw, ni vet när man får komplimanger ända upp till öronen och sen grymma låttips från en =)

filmen var grym! se den...jag grät floder, som vanligt.

kisses for my beloved readers ♥

i can feel u all around me


piercong moccafjong
det ser heelt ok ut, eller naa..men det kanske inte är fint..men jag ÄLSKAR hela piercing grejen såå..
känner ni igen den? soo stefbloggah style..

monisebloggah style..

aouch! ;)


the stars lean down to kiss you..

precis vaknat (8:32) och jag somnnade i en halvtimma inatt ungefär, sen har jag varit vaken då och pratat med ett par personer. gud vad jag älskar akustiska versionen av flyleafs all around me, så fin, så bra och när jag tänker på allt runt låten och vad som fick mig att lyssna på den får mig att bli ännu gladare samtidigt som besviken och hopplös.
My hands are searching for you
My arms are outstretched towards you
I feel you on my fingertips
My tongue dances behind my lips for you

i watch the night turn lightblue,
but it's not the same thing without you
because it takes 2 to whisper quietly...
hur är det? hur kan det va? hur funkar det? en människa som blir kär på ett kick, som det krävs så lite ansträngning för, hur är det för den personen? att bli kär hela tiden, få hjärtat krossat när man vet att det är omöjligt eller att den här personen är kär i någon annan. när man hör personen prata om sina kärleksproblem med sin tjej och önskade att man var tjejen, att man skulle stå ut med bara problem bara för att ta del av honom. så man är egentligen helt vrickad i skallen då, att man hellre tar alla hans problem bara för att vara med honom än att inte vara med honom alls. men det är så när man blir kär/förälskad antar jag. jag  menar, man är väl tillräckligt kär när man varje gång tänker på personen får ett leende på ansiktet, och ser förbi alla svagheter. jag är definitvt kär och jag har varit det så länge och jag trodde jag kunde mätta det genom att bli tsm med någon annan, men nej..det blev bara fel, jag tog förhastade beslut och allt blev skit av det. så nu sitter jag här igen, ensam, och olyckligt förälskad. men något fint en kär vän sa en gång.."hellre ensam och lycklig, med vänner!" och jag måste säga att jag då bara tänkte "äsch! säg det igen när du har en kille" men det är inte förens nu jag fattar vad hon menade, själva känslan att vara kär och förhäxad av någon är bättre än känslan att man tillhör någon. att kunna fantisera helt utan gränser, om en grön äng, massa blommor, en vit fladdrig klänning en ljuv sommardag..är inte lika enkelt när man har fått den man älskar eftersom man lätt blir begränsad. men om man inte vet riktigt säkert vad den andra gillar och man gå enbart efter vad man själv vill/känner/gillar.. då blir ju självklart bilden man får i huvudet mycket bättre! ellerhur? för då är den helt "customized" efter vad du gillar och vill ha och få ut av er tid tillsammans. men den där skiten och den bästa känslan olycklig kärlek är något som följer efter mig på något sett, jag lyckas aldrig bli helt nöjd..sen när jag väl hittat och övervägt något som hadde kunnat fungera så ploppar det upp en röd text i mitt huvud 'omöjligt, omöjligt, omöjligt'. men varför? varför ska det vara så förbannat svårt? tänk om alla verkligen kunde på något telepatiskt sätt bli förenade med den dem älskar då skulle dem bli enormt glada, positiva och sväva på rosa moln i månader och fatta vilken glad och härlig miljö man skulle få pga det. om du skäggiga gubben däruppe existerar..tänk på det här. distandförhållanden tex, fatta stark kärlek och tro man har för och på varandra..men när det är kärlek på distans missar man nog den viktigaste punkten i förhållandet..åtrå. jag skulle bli helt galen om den jag älskade var jättelångt ifrån mig, så det var omöjligt att träffas. jag är galen. jag är olyckligt kär. jag är en tonåring på sin första fylla. jag är ett barn som tar sina första steg. jag är en fågel som flaxat för första gången. jag är heelt okunnig och borta. och det finns en sak som kan hjälpa mig hitta hem...♥

jag pratar nog med "the guy of my dreams"

jag har sömn abstinens och ska nog dygna ikv, varför? tjaa..inget bättre för mig, varför slösa tid på att sova?egentligen..våra dagar är ju räknade. i'd like to make myself believe, taht planet earth turns slowly, it's hard to say that i'd rather stay awake when i'm asleep. cause everything is never as it seems...
en brun, fräknig, härlig sommarbild jag aldrig glömmer. ♥

flyleaf. i love. flyleaf

a guy, liam NZ told me about flyleaf ;) i know you're reading this...

lyssna på dem! lite paramore vibbar, men dem är grymma. all around me är stunning.
tic-tac-toke away♥

only for nishon to read..

thats not good
måns säger:
nope, or what do you mean?
dawrson säger:
about the fact she freaks out
måns säger:
yeah, i men like...get used to it now mom..
dawrson säger:
my mom can't notice though...
måns säger:
notice what? what do you mean? :S
dawrson säger:
i choose moment when my parents arent home..
or
if they are
måns säger:
keep it down? lol
dawrson säger:
im comming with many girls..
so they can figure out who was the one..
måns säger:
haha, smart
dawrson säger:
ya.. thats why she cant notice..
i really have to go...:'(
måns säger:
oh, okay. it's cool though...i need to go to sleep
dawrson säger:
will i talk to you again?
måns säger:
if you'd like too...
dawrson säger:
i'd love to..really. if i'm not logged in tomorrow we'll talk the next day..ok?
or the day after that..and so on
måns säger:
yeah, sure. i mean...ofcourse :)

resten ska jag berätta för dig nishon, det här var det jag snackade om u know..


min bloggdesign känns så..."ren".

alla svarta grejer bortrensade, nu blev det glada miner i header, det blev "hope" och min turkosa header till inläggen symboliserar min kärlek till alla varma sköna länder bort från alla bekymmer. jag lever och ska göra det bästa av mitt lov och verkligen ta hand om mig själv. nu ska jag ladda ner filmen "keith" ! och titta på den efetr tips från stefhunny :) och ja...lyssna (droga!) alla owl city's låtar, vanilla twilight, hot air balloon, fuss,fireflies ..och ja..u name it. puss ♥

(bild tagen med min mobilkamera TH 08)
vackra thailand som vackra carro är i just nu.


jag är kär. fan också..omöjligt fall dessutom.

♥ oj gud vad jag är kär också. allt med han är perfekt, jag lyssnar på Owl City - vanilla twilight och blir nästan tårögd för att den är så fin och såå passande, vet ni varför? den handlar om kärlek på distans. jag känner mig nästan som en tonåring som flyger på rosa moln och blivit kär för första gången, och vet ni vad? det bästa med det hela är att det inte är olycklig kärlek på samma sätt som att det är det. mina känslor är nämligen besvarade, men ett "vi" är omöjligt.

i sommar blir det antingen Canada med min moster och kusin för att traffa min efterlängtade morbror eller så blir det grekland (3 veckor!) med dem. hmm...? jag har fått reeen abstinens, jag vill bo på en annan plats, leva annorlunda vara galen och fri. jag vill pierca mig, dricka, festa som faan, klippa mig, vara ute vid midnattselden hela natten, skita i studierna och leva för kärlek, och kärlek enbart. jag vill släppa taget, älska mina vänner mer än allt, ta vara på min familj som älskar mig, och värdesätta kärlek.
hela mitt liv kretsar på något sett runt en glasspinne. jag är den jag är nu pga min omgivning, jag följer min mammas dröm och jag tänker inte ens på mig själv.
jag vill resa till USA med mina finaste vänner, ragga, sola och festa hos folk vi inte ens vet namnen på, det är vad jag vill. och nej, min dröm är inte att kunna börja på oxford och bli rik och ha en fin familj och bo i en lyxvilla i en storstad. jag vill leva så som ödet vill att mitt liv ska bli.

just nu tar min rädsla över för att inte veta vad det blir av mig, men jag vill släppa taget och tro på kärlek, jag vill.
cause the space between my fingers are right where yours fit perfectly...♥

RSS 2.0