r.pattz


HAHAHAHAH! x)

skitsöt :) med sin lillasyster?


samtal med min syster alldeles nyss...

vi snackade julklappar, det gjorde vi för ett par dagar sen också. Hon frågar mig vad jag vill ha, alla som känner mig vet att jag bara ÄLSKAR converse all-stars och skulle göra allt för ett par..konstigt nog har jag aldrig köpt sj? :S jaja, vi pratade ett par dagar sen och hon frågade vad jag ville ha och då sa jag converse all-stars. NU ringer hon och frågar:

Du, välj emellan de här färgerna: röd, grön, brun, vit, svart, grå, gul och hm... marinblå?
vadå till?
men välj bara...!
men säg....
äh! vetuva? jag väljer och så får det bli en överraskning, oavsett om du gillar dem eller inte
*klick*
vaaa?

tycker inte ni att man fattar vad det handlar om? men aja, jag ska inte förvänta mig ngt i förtid. men ganska dålig försägelse faktiskt =)




VÅGAR MAN HOPPAS?! *orolig*


oily marks appear on walls

min jul kommer bli helt fucked up.
helt jävla fucked up.

• Massa saker har hänt i min familj, min släkt och det är inga bra saker.Inga bra saker alls förutom min systers giftermål.Men det känns som att det blir en jul med skratt, ont i magen, saknad.Grov saknad & tårar, mkt av dem.

have you ever been hurt and he place tries to heal a bit, and you just pull the scar off of it over and over again? pain in its most basic form.



Mom? why does it hurt so much?
because i just gave bith to you baby, it's the beginning of your life
but, is life going to hurt like this?
every second of your everyday...
kill me now, cause i don't wanna live.

jag är kär i den hära,

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish.


" man vet aldrig vad man har tills det inte finns längre"
Varenda allmänbildade objekt med puls har hört det här ordsråket och ja det stämmer. När allt bara var serverat på ett fat fattade jag ingenting, jag tog för givet att min farmor alltid fanns där, hon bara fanns liksom eller man förväntade sig aldrig att nåon dag kanske ngn du verkligen älskar hamnar på sjukhus på grund av dig? Allt det här hade jag aldrig i huvudet, men nu...nu sitter det i benmärgen och man kan inte glömma, hur mycket man än önskar. För att "gjort är gjort", ingenting att göra åt en så ren och sann fakta. Nu pulserar ett mörkrött varmt och gott hjärta på St.Görans sjukhus, men vem vet? vilken sekund som helst kan det slockna.

vill man verkligen leva med känslan av att aldrig kunnat säga hejdå?

   


     


CHECK.this.freaking.song.it.is.awesome

meet me halfway - BYP


göra ikv.

• en stupido läxa, som inte ens är min? :)
• Duscha, platta håret?
• TVÄTTA! skitviktigt, fick göra rannsakan på mitt um för att hitta 1 plagg!
• Naglarna
• viktigt som fan att sova i tid.

ugly betty och DHW sen också ;) pussen.


kurtcobain.

jag älskar honom, kurt. rest in peace ♥

den här skitungen kommer till moi snart, jag har fått vara hans barnvak ett par dagar nu efter riktigt sorgliga omständigheter :( stackaren.

seriöst, finaste ögonen?......krokiga **** näsa! förstör bilden,

jävla pissväder....


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig.

smärvågorna som hittills bara skvalpat inom mig blev nu så höga att de skjöljde över mitt huvud och drog ner mig under ytan.

jag kom inte upp igen.


life flows better with visa


alla vi körde på lite sot-ögon och rött läppstift, men mystiskt nog var det bara mitt kvar "/
men det här var iaf min fredagkväll i bilder, och sen hade jag en mysig natt också :) det vart mycket prat och glass med en riktigt fin tjej, tack för att du finns. hursomhelst tänkte jag önska er en fin söndagssömn, imorgon är det bad i skolan, skitkul. packa! packa! packa! stackars nina då som plattade håret och sånt nu....jaja, puss & dröm sött

CARRO JEWI! KOLLA HIT!

JAG SÅG PRECIS NEW MOON IGEN!! måste säga det här: (inte intressant för resten, det är ganska internt) låten när bella sitter på stolen och kameran går runt henne är inte den där med sea wolf, det är den bär det är en tjej i början som ba: "it's a possibility....it's a possibility..." så, nu kom det ut innan jag hann glömma :D puss

NU! im klar with the uppsats



01:42 - KLAR! med båda uppsätsernää
godnatt ")

till och med homies tycker att * är patetisk


hemma idag, lite småsjuk men mest bara för att jag är så himla skoltrött så att det inte är sant! men, men pluggar hårt nu och ska snart äta en jättegod sallad som jag köpte imorse när jag gick upp halv åtta helt själv på min lediga dag. ja...härligt blir det iväll iaf, sen kanske jag skulle ta mig i kragen och städa lite eftersom att det är ***** på gång här imorgon, känn ilskan dyka upp inom dig :D men aja, alla håller ju truten. förutom jag såklart, köpte en liten tröja och ett armband och lite småsaker att ha i håret, visar kanske senare. peace out homedogs


irl.not big fan of. komigen


some collection of bracelets? whooo....på gränsen till för mkt faktiskt.

alltså, jätteledsen men jag är inte big fan of handsmycken..här virade jag runt en liten kedja och titta! ett lite fejlat dock...
dagens cover, men hade en jätteful grå tjocktröja över så ja...
min lite fejlade runtvirade kedja, kedjan satt ju på tröjan innan jag slet av det?
nej, ser väldigt failat ut där också....men jag slet ju av det från där det skulle varit "/

där satt den!
godnatt på er ")

some freakin' excuse huh? haha, så jävla FAIL


glass och godis dude! glass och godis jewi.
dagen då...hm.....helt bra vanlig dag med tjejerna förutom nina då, sjuk stackaren :(
SvinInfluensan kom och ta mig haha! sprutan tagen idag, gör ju ont som fan, eller ömt är det iaf. allt det där bullshit snacket om att jag kmr gå baklänges var ju bara skit, vem i helvete kommer på ngt sånt? jaja, jag har också kommit på att jag älskar Black hole sun, så jävla bra! NINA & CARRO ni kan gilla den tror jag.
men, men fredag blir härligt, kul att flera fick tag i biljetter så alla kan få ha lite kul...men efterfesten DEN kan man fanimej inte slå ;D

gosh i love you!

vilken tur att allting flyter, flyter för allt och alla. Stefanie, jättekul verkligen. Linnea, snart så....alla :D.
haft en väldigt chillad dag, gårdagen var också väldigt mysig. shoppade en massa med min kusin, nu fan ser han äntligen mänsklig ut! han vet att jag älskar han ändå x)

brukar inte ha bilder på familj sådär men här tänkte jag bara köra på lite, den här bilden satt jag och redigerade idag :) tänkte skriva ut och ge den på sidan av förlovningspresenten, det blir nog bra. lite fjollig text kanske men det är ingraverat på deras ringar så den har betydelse för dem. inte för att ngn därute bryr sig precis. anyways, grattis Maryam & Daniel, här är man ju brudtärna också :)

bara för att hälla lite salt på såren sådär ;)


ja, ni läser rätt...jag + älsklingarna går :D längtar som fan nu...
vilken tur då att man ser ut som 15, då kmr man ju in, synd annars för oss fjortonåringar och nina...13 bast tjejen som ser ut som en snygg klockren 15-åring :P

goodie att alla har det bra nu :D alla pleased.

jag är pleased...fast...science prov imorgon -.- NINA?! glöm inte fråga om lördag och tjugonde? :O pussen.

pluggar nu, inte roligt alltså men men..man har sina hjälpmedel, älsklingar mobilen & musik så ja...it works. SÅ jävla taggad nu, snart fan smäller det hörni, snart. Om ni läser det här ska ni veta; jag har snackat och alla slaggar här efteråt så det blir ett litet afterparty. och ja, jag har snackat med alla som ska komma :) boom!

FIERCE♥ÜBER!

HAPPY AS HELL!

jag är officielt fri, ni vet vad man säger 4 * på en kväll, * och * ,trevlig helg!
min dator funkar igen, och livet flyter...jag är på G och på väg liksom. ikväll är det true blood, självklart sitter jag fastklistrad =) på tal om vampyrer, är det en annan grej som också gör mig fantastiskt glad och min pappa också eftersom att jag har sagt till han heela kvällen hur mkt jag älskar honom. men jag avslöjar inget...jag säger bara N-M haha, feel the pain. neerå men det kmr snart. helgen blir asnaajs så ja, livet leker.

idag var jag i stan med Nina & CarroBarro <3 Nina har seriöst köpt världens finaste skor, ever, röda dr. Martens *dregel*. jag åkte med dem sen visade det sig att jag skulle missa min taxi -.- så jag tog bussen hem och gick den där roliga vägen. shhhhh! secret. hursomhelst, ha en superduperkväll alla.

FIERCE.

jag hatar henne, men den här var ganska bra.

MILEY CYRUS. inte min låtsmak alls! inte alls! och jag hatar henne dessutom....men den här låten går faktiskt att lyssna till....hm...vad har hänt med mig? jag gillar miley cyrus och lyssnar inte lika mkt på rock "/ UH OH...


MOWHAHAHAHAH!!!

i'm so mean. mowhahaha. spetsade med ostiftet. mowhahaha :D whatevva, hemma från skolan, efter ren panik på matten. men, men.
NU: plugga (=såklart)


du.....

DU! du vet vem du är.
släng dina jävla ostbågar...det stinker ost härinne :D:D:D hahaha

high.high.high

i'm flying high...

i am seriously having a blast :D lyssnar på tik tok, självklart. äter massa go' chocolate fudge brownie, B&J och skriver lite roliga uppsatser. ska fixa mina naglar sen, kanske röd? ja, jag känner för röd idag. FIERCE
imorse, det var mörkt ute när jag vaknade. herregud vad händer?! när jag kom hem var det också mörkt, gud vad jag längtar till våren alltså. sista dagarna i skolan, sista festen innan alla inte ses mer på 10 veckor...jag älskar den där "we're free" känslan. jag hissar nog slutet av våren mer än sommaren, och vintern kan bara ta sig hårt i arslet och hösten ligger ändå varmt om hjärtat. tjabba

RSS 2.0