sushi.

jag älskar sushi, tack madde! hon lärde mig äta sushi och det är ju fan skitgott, ISUSHI. till middag ska jag och pappsen dra till IKKI och käka sushi, gott gott ;) imorgon fyller min syster år så jag ska bjuda henne på lunch, mysigt blir det. förlåt mamma om du läser detta men pappa sa att det var okej om jag inte ville till skolan imorgon :) så...jag åker nog inte till skolan imorgon, pallar inte sitta i tjejgrupp med ett gäng uppblåsta idioter. juste, HANNA-LOUISE jag tänker inte komma så du kan vara med kim... (ifall du läser det vill säga!)
jaja, puss.
så himla vacker.
vår 10 - blir bäst.

Nääääääjj!! snälla inte slagträet?!


jag är jätteledsen att jag tvingar mina kära bloggläsare att se denna bild...men jag hade ingen bättre idag tyvärr!
och nej...jag stoppar inte in sushi i näsborrarna, det är bara amöbor som gör ;)

IDOL CALLE! OMG; JAG ÄSLKAR DIG JU...

jag tkr "higher" var skiitbra, särskilt till calles röst. ÄLSKAR honom, fast det var bra att han inte vann :P då kommer han ju lyckas!

puss alla morgonpigga


tröjan madde alltid sover i :) florence italien..gash jag längtar tillbaka

vaknade morgontrött som vanligt, igår gjorde jag ngt hela natten till klockan 3! en grej jag brukade göra i 7:an. jag smsade med eddie, lika charmig som vanligt :D haaha. det var väldigt kul, vi snackade om allt, jättekul faktiskt och vilken grym nostalgi man kände där. jag saknar ju snubben fan!

imorse vaknar jag av en annan irriterande snubbe -.-' som vägrar låta mig vara, nej det är ingen pedofil bara en jobbig komplikation som vägrar släppa, en finne som man klämmer och klämmer men som sitter kvar.

jag såg att en viss Louise L (hvad) redan vaknat och fixat iordning sig då jag inte ens ätit frukost (haha?) men, men nu ska jag kanske ta och käka sen fixa mig och sen sälja mina fina brända chokladmuffins till en massa no-lifers som går på julmarknad. men detta görs med tjejerna så det blir väl kul? i guess. puss & ha en bra dag :)

STARFUCKS FUCKMEE

puss /M

bra kväll


todays cover bestod av , mysig kofta - rules by mary, vanligt tråkigt rosa bajslinne, svarta jeans och uggs :)

bjussar på en MONISE/KENZA

fläskfejs ;)

sitter och webcamar med en killkompis som är min killkompis kompis...invecklat men aja. när jag sitter och försöker få den här jefla micken och funka tänker jag på när jag och hanna fellman webcama, kommer du ihåg det hanna? och du hoppade runt där med filip i bakgrunden :D haha, tider. juste, jag är officielt en råtta nu...meddelande levererades från den kända amöban...(internt) stefanie hatar det ordet men wtf ;) ha en bra kväll ni därute för jag tänker tråka sönder mig med en bok kallad "en komikers uppväxt" men jag läser ändå inte :P

pussen/ M





"gå hem och stanna där bitch"

haha, älskling jag är hemma när jag bloggar...skulle gärna stanna också men som du vet, eller förlåt IQ befriade personer brukar ju inte gå till skolan. juste vart var jag? jo, som du vet måste man gå till skolan annars skulle jag mer än gärna stanna hemma och läsa härliga kommentarer från besökare som älskar mig, puss gullunge! ;) SVID.


måste tala ut.

"skitffären gina..."
"billig skit från H&M..."
"fattiga studenter utan pengar handlar på weekday och monki.."

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?!

det är citat jag har hört ett X antal ggr. Jag måste bara säga, okej vinterjacka i all ära, eller täckbyxor och en tjocktröja kanske, där går gränsen! att köpa kläder från t ex. Boomerang eller Gant? en annan grej, är man 30+ är det okej men 14/15 bast lixom? och dem tror att de följer modet väldigt flitit där dem går med sina märkeskläder för flera tusen. jag går hellre efter modet och köper billig skit och crap från gina och H&M men jag köper ett nytt plagg 20 ggr mer än ngn som missbrukar märkes kläder. what's the point? det ända alla ser ändå är 'snobb' och 'pappas bortskämda lilla flicka' vad är det för moral? egentligen. Du köper egentligen bara de här märkessakerna för átt det kanske står hilfiger någonstans långt där inne i tröjan, men är den ens fin? är den ens modeinriktad? (du som går efter mode). nej, lägg av. man kan ju kanske köpa ett par skor för 10 000 från typ balmain, eller 16 000 från louboutin men där fäljer man modet för pengarna! lär er nu, tack.

ALLT DETTA HINNER NI MED EFTER 30! slappna av nu
(det är min åsikt, så ta inte illa upp och säg gärna till om du inte håller med!)


 
BILLIGT MEN BRA SOM FAN!
(återigen, mina åsikter. men visst, tyck till)

sitt inte framför datorn och bajsa på dig bara för att du måste läsa det här utan ta din tid och gå på toa.


















'life is a bitch, fuck it.'


foki?

klockrent budskap.

Ugly Betty & D.H.W och lite mys blir det ikv :) ha' det!

RSS 2.0