ride on the sky, rule the world.


jag läste precis en uunderbar dikt om kärlek på en blogg jag följer vardagligen, så jävla fint. så enormt sant och så himla fint. blev nästan tårögd. underbar.

jag var rädd att dem skulle garva, dem gjorde det.

 CALLE TILL ARVIN: är du nöjd med dig själv nu? var du tvungen att skratta åt henne?! jag e arg.



- Why? >:(
Igår kl.22: 23
- Var ni tvungna att skratta?
:(
Igår kl. 22:25
- Förlåååååt D: Helen fick mig att gå med på det >:(
Igår kl. 22:27
- fortfarande....
Igår kl. 22:28
- Blev hon sur? >:
Igår kl. 22:29
- lite :P
Igår kl. 22:29
- Äsch då! Vi skämtade ju bara 8D Ok, kanske inte trevligaste sättet att säga "hej" på första gången man ser någon men, ja... HAHA.
Igår kl. 22:30
- Haha, lite kul var det :P ...för er
Igår kl. 22:31
- Häpp >:C
Igår kl. 22:32
- vad faan jiddrar du om balle?! jag blev ju inte sur :P på dig, jo. jag trodde inte du skulle säga till dem att jag var skraj men det var ju skönt gjort ;) arvin de lugnt, balle...du ska få se..
för 7 timmar sedan ·
- ah : o Trevligt att ses igen iaf ;) You should come more often to our school <:
för 5 timmar sedan

studie dag igår.

igår va det studiedag från skolan så jag var ledig. jag tog tillfället i akt och plugga lite smått, åkte in till stan till stadsbiblioteket och pluggade sen så åkte jag till Calles skola igår och "hämtade" honom och träffade alla hans polare och sånt, jättesöta verkligen! det känns så varmt och skönt när man är omtyckt av pojkvännens kompisar..vissa är ju inte det..haha, ooh vad det svider? ;)

sen efter det drog vi in till Coffehouse by George och "pluggade" med några få av vännerna. det var mysigt iaf. sen kom jag hem och åt pizza med familjen och tittade på lets dance.

nu ska jag och mi padre åka in till elgiganten och kanske byta min dator (?) hela internet Wi-Fi kortet i min laptop har fuckat upp sig totalt..så ja, vi hoppas på en ny dator *tummen upp*.

jaja, puss till vissa andra inte ;)


alla iranier titta hit! icke-iranier oxå, hjälp!

det persiska nyåret ska äntligen skrivas in i EU:s kalender, detta firas varje år av iranier hela världen över. det har skett en förväxling och inskrivandet i kalendern ska föras fram som om att 'Norouz' (persiskt nyår då) är Afghanskt, det är det inte! hela detta tillhör Iran och Persierna. snälla hjälp oss, tänk om ngn skrev att era svenska traditioner var finska! och hela världen fick se det som en finsk tradition även fast det var svenskt, HEMSKT. HJÄLP OSS NU! allt sker under ren sekretess och det finns nu 500.000 signaturer, vi behöver en miljon för att få våran röst hörd. ALLA, iranier och icke-iranier kan skriva i, skriv in din signatur här:

http://www.petitiononline.com/Norouz/petition-sign.html

TACK!

romme fredag, jag åker inte..

ska jag stå i skidbacken och leka en köttbulle med hög fart?...hah, skulle inte tro det.
nu har jag precis fixat på spotify på mammas iPhone, sitter och streamar Johnossi,18 carat gold så himla fin låt. så lite goda bra feel good låttips då:

Johnossi - 18 carat old
Johnossi - it's never too late to give up
Johnossi - bobby (såklart! gammal men gryymm..)
Johnossi - execution song (gammal som faan men gryymm..)
Johnossi - party with my pain
Johnossi - social flu

JAG ♥ JOHNOSSI

Pearl Jam - garden
Dreams hangin - fragile
Black butter - no one knows
Shout out louds - impossible
The birds and the bees - love letter to japan

hoppas ni inte tycker min musiksmak är alltför konstig :P

shes the one.


låt tillägnad foot-high fivey

nu skriker hon igen:

DU MÅSTE DUSCHA!!!!



























jag som tänkte blogga....-.-'

äääääeeeyyy!!!


pms - pussat mounes

PMS - Pussat MouneS, muhaha!, fyndigt att komma på ngt sånt såhär när det blir segt på kvällen..imorgon kommer jag´inte till skolan på morgonen för att doktorn ska kolla till mina skalpus valgus halgus...blabla..och sen när jag kom hem sa mamma att mina s.k. "cancer bölder" eller "stress-bölder" inte är det, det är något som går i släkten. mormor, gammelmormor jaa..kan hålla på ett bra tag, det är ngt dem lider av :S så det måste ju vara en sjukdom..? hoppas bara jag inte dör eller ska dö :'( mitt liv är alldeles förjävla fantastiskt för det! (sarkasm på höög nivå) I AM DEAD SERIOUS ABOT THE DEATH THING!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dagens musiktips: Black Hole Sun - Chris Cornell (cover) Acoustic
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

förövrigt är veckan ganska chill-i-bill-sill-dill! förutom ett jävla asshole som går mig på nerverna, ett riktigt jävla A-hole som jag ska slakta sönder....eller näe, but this guy is soo way out west, and he's going down...så skulle nina sagt. men jag kör ju mitt eget race och säger ist: vi får se vad som händer *angel look*


guud vad jag inte pallar surt....surt godis. eller för den delen salt..komigen, var bara söt.

Carrobarro jui och jag ska BMX:a i somar...yeah


tough shit! vi kommer bryta 70% av benen vi har i kroppen, men det är det faan värt.

hur fantastisk?



execution song - JohnOssi

Det är ett svenskt (aaahhhmagad?!?!) band, består av 2 pers..johnny och oscar varav namnet JohnOssi :)
de spelar live överallt i europa och jag har dyrkat det här bandet i ungefär ett år av mitt liv nu.

idag är en bra dag.


kom hem från skolan, käka en goo kyckling som pappa strugglat med..imorgon på SO:n ska vi filma, blir så jävla bra! idag hade vi SexEd och alla log och titta osäkert på varandra vem som skulle svara på frågor, hah! :D aja, nu har jag städat rummet och knarkar JohnOssi's - Bobby, så jävla fucking amazing låt! nu: dusch. over and out x

äh, kan inte sova..

klockan är 00:46 och jag BORDE sova jupt och gott som alla andra i min klass gör..nu. men jag kan verkligen inte, jag som skulle duschat också..fyfaan vad dålig tidsplanering :( aja, sleep tight guys.

piercing..

jag har blivit så jävla sugen att ha en..sådär snett under läppen, eller en liten ring på sidan. så jävla fint men jag kommer aldrig aldrig aldrig at få ta en, det suger. jag har hittat ett örhänge (som carro) och testade sätta det på läppen, tror inte ni att jag blev kär? ahhmagaad jag vill ha en. jaja, men när jag blir arton och flyttar då kan ni räkna med att jag tar..kanske inte där just, men någonstans :) nu har jag pratat itelefon i en timme och 32 minuter och sovit, men inte skrivit uppsats. Btw, jag tittar på american pie-band camp på sexan, är man pervers så är den lika bra som alltid! jag längtar btw asmycket till våren ♥

när man gick ut och var sådär jävla fin varje dag, jag vill ha nu..
finn-up (asg!..)
min första "photoshoot" tittar tillbaka och skrattar åt hur dålig fotograf jag var
firade (persiskt) nyår! fick massa cash :)
hans öfonfransar...mm...lika långa som mina, när jag har mascara! den här kvällen ramla jag av en scen..haha

jaa, lite nostalgi :) puss


hoppas du inte tar illa upp nu nina, men jag var tvungen att copy..

..dem här bilderna är föör fucked up fina för att inte få visas här, och sättas upp på min photowall (copycat mjau)

LOVELY♥♥♥

Ahhhhmagaad aawezzuuuumm


sofia & moi i somras, brun efter italien :)
Linköping 2007, bästa minnen ♥

I don't know what I'd ever do without you
From the beginning to the end
You've always been here right beside me
So I'll call you my best friend
Through the good times and the bad ones
Whether I lose or If I win
I know one thing that never changes and
That's you as my best friend

Whenever I'm down
With all that's going on, It's really going on
Just one of those days
You say the right thing, to keep me moving
To keep me going strong, what else can I say

Friends are there through thick and thin
Well I've been told that
And I believe that it's automatic
Call me when you need a friend
Cuz I'm your sister and always for ya and I don't know


jag slänger in ett litet inlägg..

nu kom jag precis hem från skolan, skönt! sen ska jag & daddyponken (som btw fortfarande är skitarg på mig) gå och äta sushi, ikväll ska jag nog skriva klart min matte uppsats om girolamo cardano - jag säger det för att heela världen bryr sig. sen ikv ska jag kolla på twilight på 77711 gången, men det var längesen så det blir mys :) japp thats it..

( mina fina knubbiga fingrar..gud )

mitt hår igår, inte klokt!



puss ♥







starfucks X starbucks


jag hittade denna bild på google min favorit sida, google vi älskar alla google!
DET ÄR GOOGLE SOM GÄLLER FTW! (driv åsido)

manques.


blå linser, skjortan är ♥ glömde den här..

tack :) <3

juset, jag har ett dilemma...jag är störtkär inte i rätt person dock :S
man borde ju vara kär i sin pojkvän, well..i'm not. Det är ngn annan, aahhh! förlåt förlåt förlåt. men jag var för feg för att säga det irl. hursomhelst, jag tror att denna person vet och att denna person faktiskt nästan blir pilsk som en älg på allt som rör sig..och jag har både puls och är inte gjord av plast ;) so here we go..

tips om smink.


• Wonder Powder - Gobi, min favofavvorit i sminkväskan. det är ett mineralpuder som gör underverk, hyn blir slät och fint brun samtidigt som att det får i sig massa E-vitaminer och får andas. rekommenderas starkt. blir ditt för circa 400:- från MakeUpStore.

• Gethårsborste, gjord av hår från get. mycket lättare applicering då borsten är väldigt mjuk och fast, sen är stråna mycket mycket tätare. det finns faktiskt vissa som inte är så farligt dyra, 59:- skulle vara det billigaste tror jag. Min är från FACE sthlm k´mr inte ihåg vad det gick på.


När du behöver spackel i nöd, är nog det bästa jag någonson använt Cover All Mix (som kenza skrev om ngn gång) den täcker verkligen allt! man ser dock ut som ett spöke efter användning så ett bra puder är ett måste. i denna lilla burk fylld med mirakel finns det tre färger så du kan mixa och matcha till din hudton (till höger om bilden) även detta från Make Up Store, något runt 200:- tror jag.

• (till vänster om bilden) Make Up Stores egna Studio Foundation är en lite lättare som inte täcker lika mycket, inte som concealer då utan som en foundation. finns i nästan alla hudtoner och är väldigt bra för t.ex mörka ringar. priset kommer jag tyvärr inte ihåg.


• MicroShadow är som en lätt guldnyans, ävänds som ögonskugga och skimmer och sitter som sten! lite av det här på övre kindbenen och sen lite på nästippen och sen "sudda" ut med en lite borste och man ser hur fräsch som helst ut! lätt rekommenderat. även detta från Make Up Store 149:- (om jag minns rätt)

ingen hemlighet heller att jag älskar liquid eye-liner, det har jag nästan varje dag och det har jag köpt nytt från FACE sthlm..en liten smal pensel och en lite burk som ser ut som ögonskugga, man blöter ner penseln lite och använder det som vattenfärg och men penseln ritar man på ögonlocket. tusen gånger lättare än vanlig.

sen till sist maskaran, många hålle inte med mig här tror jag men jag anser att nästan vilken maskara som helst är bra! knepet är att jobba med borsten och bearbeta fransarna, ta din tid och jobba med dem. så funkar nog vilken maskara som helst.

hoppas ni fick lite tips! puss


mounes, mitt namn..


måste, verkligen måste börja använda mitt "mounes" halsband, att det skulle bli spegelvänt -.-' äh får fixa de sen

såna finns att köpa nu hos Thomas Sabo, men mitt namn går självklart på beställning ...;)

dags att berätta mitt riktiga namn - MoUnEs

hejhej.. jag känner lxm för VÄRSTA inlägget med massa massa text, så ja..here we go.
igår vaknade jag och skickade iväg ett sms till amöba.."snälla snälla snälla kan vi träffas kl 1 i stan ist?" jaa, som en sömntuta man är ville jag ha mer sömn och kände att det var nära inpå omöjligt att gå upp. jag gick upp, duschade, fönade håret plattade det och lockade det lite tillslut, snacka om att slita på det..när jag väl träffat amöba yea i stan såg jag hense canada goose, med äkta päls?! what!? rädda-djuren madde hade päls! uschamej vad roligt :D men vi träffades och skälet till att vi egentligen skulle ses var för att umgås lite, titta i affärer och hitta prao-plats. det kändes som våran start på våren 10..men men :)

jag frågar smarta amöba: vart ligger **** då? hon ger mig ett smartare svar än vad einsteins smartare klon skulle svara..hon säger: någonstans i stockholm? hmm...:) perfekt va? här virrar vi runt och ska hitta ngn ödslig bakgata i kungsholmen, haha! men men, jag fick snubbens nummer. efter det åt vi ute och tog tåget hem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

idag var det första dagen i skolan, helt okej. igårkväll dock...
på kvällen när jag skulle sova klockan elva..låg jag bara där och vred och vände på mig så jag tog upp min bok "när jag hör din röst" alltså tredje boken i The Twilight Saga (eclipse) och läste klart mina sista kapitel men det tog ju inte så lång tid, och jag var fortf inte trött..eftersom att jag har alla böckerna var det bara att börja på nästa "så länge vi båda andas" (Breaking Dawn) sagt som gjort, jag läste den och då blev jag helt fast och läste till klockan halv tre. den boken är så jävla underbar, har bara suttit och fantiserat hela dagen. så fantastiskt sätt att berätta en händelse på..Stephenie Meyer har gjort ett sjuhelvetes bra jobb! jag bara längtar tills filmen Breaking Dawn kommer ut..den kommer nog vara helt enastående. amazing. och juste! Nina, kommer du ihåg att vi sa att "no matter what" så skulle du & jag ALLTID gå på dem här filmerna som tradition? jag tror att vi böst borde glömma det..den här tredje kommer ut i juni, och om du ska vara i ungern då..kommer inte vi gå på premiären tsm. okej nu ska jag sluta jiddra massa crap.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
ingen aning vad jag håller på med faktiskt..
Lindex 99:- fast Rea...49:-

halsband..en intressant hirtoria, jag tycker inte ens om det eller tycker att det är speciellt snyggt..jag bara såg till att ha det, väldigt skumt. jag är inte så mycket för halsband...särskilt inte sånahär stora blingbling.



PUSS&KRAM





sherlock holmes. ägde.


pälsmössa (kanin) förlåt madde, men it's real ;)

körde på: platt, platt riktigt platt hår, hög svart midjekjol, röda läppar,linser, vit volangblus (instoppad)


mina ben är torra, jag är ingen knottrig kyckling :P

PUSS & GODNATT

vi diskuterar mina nya linser...

it just looks like someone else...and i want you

21:19monise

this is me

21:20calle

no

21:20monise

so...you think... better without them?

21:20calle

yes

my browneyed girl :):)
                                                                                                                                          



han tyckte inte om det..jag älskar det! så vi skiter i honom ;)


stefanie nassar kolla hit!

....jag var bara tvungen att säga det här:

min pojkvän sa precis att du har en jättefin rumpa :) så det är inte bara  jag sm tkr det då..

gamla superdåliga bilder..


balles skor...lite misshandlade :P

jag i höstas, då jag och sofia sprang på gröna ängar lxm


öhm?

balle...vad kan man säga? =)

är det okej att dricka cola 00:36?

jag är sugen iaf..
bajskorven :P

JUSTE! alla ni som lånat mitt smink kolla hit!
* gör inte det..jag har fått svinkoppor och äter antibeotika för det. det är otroligt smittsamt och får ni lite större finnar så kolla upp det, jag har blivit smittad av ngn så låna inte mitt om ni nu inte vill ha fula finnar i fejset!

puss <3 godnatt

 

 


snorkråkan bloggar (kanske) igen!

GOD JUL OCH GOTT NYTT FUCKING ÅR PÅ ER ALLA!

mitt år började fantastiskt och slutade lite sämre, men nu...a new page. (csilla kommentar ;))
skater-ass sov hos mig häromdagen, det var mysigt. vi tittade på ngn film.."singles" en grunge film som var så romantisk att jag bölade ur alla mina tårar i slutet. sen gick vi ut och hans gulliga syster kom förbi med lite godis, bara lakrits nästan. hemma väl sov vi väl inte förrns klockan fyra? aja, mysigt var det iaf ;).....och nu sitter vi och bråkar på facebook, how typical? han börjar dampa loss på mig för att jag skrev "ok" när han sa att kirsten dunst är snygg och megan fox är ful...vafaan?! galen människan, men jag älskar honom ändå. fast vi bråkar verkligen....det är kul :D 


NOW THAT....han är sexig

 


RSS 2.0