nej men hejdå.

jag har gett mig själv data förbud så jag kmr inte blogga alls. på typ en vecka eller ngt, massa plugg och grejer 2 scienceprov och sen ett i matte sen så (tro det eller ej) har man ett social liv som man ska ta igen. så jaa..ta inte livet av er för att ni mååste läsa min awesome blogg och sånt, jag lovar jag kmr tillbaka. puss era lama livlösa fån.  jag tittar precis på en kines som inte kan gå i klackskor! :D ahahahahaha
FETLÄNK: Stefhunny.blogg.se hälsar =)

happy-feel.



idag är det Sandras födelsedag =D grattis grattis. ska te grönan också och hämta ut mitt guldkort, nu kommer ni se åkband på min arm för resten av erat liv haha. näe, men dem flesta eftermiddagarna kommer spenderas där med amöba yeah. är på bra humör, varför vet jag inte. men ha'det sålänge!
HAHA, jag trodde jag höll på och filma men tog kort. charmig apa
tuggade tuggummi, lipade och det var ett hjärta. åh så fint. ett tecken? haha, kanske..kanske inte.

ja, det är som ni tror...jags er ingenting. nej.

from a distant galaxy.

thahaha, Boxxy...fyfan..:D EN VIDEO KMR SNART ERA DESPERATA JÄVLAR.
min arm ser halvt amputerad ut. fan.
skriker till JOHNOSSI, därav den konstiga minen ")

LIFE IN TECHNICOLOR II -
repeat

if it hurts this much, it must be love.


lyssnar igenom carros playlist för första gången ever. stänger alltid av den när jag går in på hennes blogg..men nuså =)
drop it now and destroy what's in? EN FIN MORGON

you're too young you'll never know what hit me when i fell down in silence


den orangea MONSTER är den godaste, det e fan flytande orgasm. skitgott.
den här e så sommar.


vi var på ungdomsmottagningen, gick förbi ica också och köpte lite gott. vafan har hänt med vädret? kolla bara?!

haha, addicted?

jag e typ besatt av tabbys videos, hon e så himla skön så det e sjukt. alla killar kollar min blogg dagligen nu fan för att se om jag lagt upp ngn ny lam video dem kan driva med. haaha. no worries, jag blev sugen på att göra en video igen..lite annorlunda den här gången ;) men men vem vet? snart måste jag rusa ska hem te bajskorven och fira! imorgon slipper jag skolan, ingen aning varför. fan att det skulle vara nu liksom, jag har science prov och den här gången var jag grymt taggad..pluggat och allting. imorse var jag sen te skolan som vaanligt. inte bra, måste fan hålla koll på tiden!

äey smack that! a hedgehog..?



alla bilder tagna av moi.

bättre storlek.

tog bort videon och ska ta bort alla videos nu, haha. jag har hittat min mästare fyfan vad hon e skön asså! omg..men men, tar bort dem sjuka videosen nu..jag tänkte på en grej..tänk om jag ska bli typ president eller något? aldrig att jag kan med dem där, haha. dem tror jag e psykiskt störd och vill faan inte ha ngt med mig och göra. men en tjej som e jäääävligt skön e tabby :D hon e awsum. kolla in henne!
http://www.youtube.com/watch?v=L8EBgv64GEQ&feature=related

haha, aja. på fredag ska jag te min kusin ryan, han fyllde ju tio häromdan den lille skiten. grattis man!

är i skolan, usch.

nu har madde, linnea och odell gått och det är bara jag kvarvarande, gjorde precis So provet. ahmagad, überfail. kmr få göra om BIG TIME. haha, jag hade kommit på en plan med nina, men hon svarade på min fråga när tiden var slut, tack tack >.< aja, snart kmr pappa och hämtar mig..jaa, jag får skjuts. ska hem ladda kroppen med tons av socker och sen blire science plugg! på fredag är det prov och jag ska ge mig faan på att göra det provet. imorgon efter skolan ska jag nog åka någonstans och köpa ngt till ryan, han har ju fyllt år och ska väl ha fest snart(?) aja, ska ju på fest på lördag, fyfan! haha. ha'det. dö inte nu bara för att jag inte kan blogga på 2 timmar.<3

snart blire johnossi för mig, och 13 maj för dig!

fyfan, tagga tagga tagga. JOHNOSSI my babes, yes! skitkul ska det bli. på lördag ere till att festa, ska bli lagom najs..det kmr typ bara vara pensionärer 20-25 åringar där, haha. men men, ser fram emot det..svettas och svettas och dansa loss. min kväll bjuder inte på så mkt, min So bok har det växt spindelnät på och jag e blööt. men jag bjuder på lite bajstäckta bilder sålänge :D
okej, försökte visa..men det gick inte så bra. haha. det e brunette schampoo, som silver schampoo fast för brunetter =)
japp fellahs, jag älskar min webcam. LOVE IT.


var ute och spurta. mwhaha.

fy helvete vad jag e svettig..var ute och sprang, jag spydde nästan den här gången. kände liksom att sushin var i halsen på mig, fy usch blä. alla i familjen har fan tagit ett ryck nu, alla ger sig ut och springer och gymmar och ja..you name it. det är nog lite beach -10 kris om ni frågar vad jag tror haha. men men, nu ska jag ta en dusch och sen kanske överväga tanken att öppna min so bok...men datorn lockar och flirtar med mig gaah! Aja, ha det suckahz.
FET BLOGG ADRESS, KOLLA HIT: madelenies.blogg.se, snälla kan du blogga?

min design fuckar sönder.



lyssnar på The Fray - Look After You. väldigt mysig musik.

3 bokstäver som aldrig uttalas igen.

lyssnar på Cat Power<3 omg. den e såhå bra att jag typ..svimmar? sitter och grov planerar sommarn här, alla som slaggar här, alla som ska ses, alla förhoppningar, massa skoj. ja ni, det blir konsert, det blir Kreta, det blir Grönan whoaa. nu e jag och amöba officiella guldkortsägare, vi va före er era hopplösa idioter. vi före er med detta som med precis allt annat YES YES. ja ni, sommaren 2010 blir bäst. nej jag ska inte hänga med tråkiga no-lifers tråkiga äckliga svenne ungar och smutta på läsk och snacka skit om alla hopplösa losers som skulle vara bättre än jag? nej, jag ska ha roligt. på riktigt. inte sitta som en bitterfitta på en soffa och dricka cola. carrobarro jui var här igår och förrigår, det vart ju lagom fail kan jag säga, haha. jag längtar efter ica eftermiddagar och spöregn. det vill jag ha. nu helvete e våren här, låt oss göra den legendarisk era hopplösa inavel.
här e lite sneak peaks på mitt rum!
ramen där e ny, men den ska så småningom fyllas med finfina bilder.
nu ska jag DYKA ner.
charmigaste bilden på mig, hanna och madde. fo sho!
jag vet några *host host* som behöver denna bok akut,
mina tofflor e minst sagt älskvärda.
jaa ni, det var mitt rum dårå. godnatt från DAH BAJZFEJS.


btw, Vi Saknar Dig Ska Du Veta

jag e skraj.

pratade precis om sommaren, muse 21 juli! med jocke, och carrobarro jui. helt okej, roligt som fan. kollade runt lite, blev lite rädd när jag var inne på fb..sjukt rädd. ni vet när man ser ett fult fejs och vill gömma sig bakom soffan och gråta? jaa, jag fick precis uppleva det :'( hjäälp?! sen så skrämde amöba skiten ur mig också..vi MÅSTE snacka NU. jaa, skolan skänker mig en massa detentions och mamma skänker mig skuldkänslor, några skänker mig kärlek och **** får mig att vilja SPY. :D hare gött losaahs.

you dont know what you've got til it's gone.

man vet inte vad som väntar runt hörnet, det vet man aldrig. man har en period då man tänker hela tiden och rentav mår dåligt för det som kommer ske eller sker..man vet aldrig vad man har tills man blir av med det, en kärlek, en vän eller en i familjen. man går fram och tillbaka inbillar sig att allt blir okej, allt blir bra. hon blir frisk snart, inget kommer hända. trots att man själv vet att man ljuger så finns det alltid ett faktum..det är inte sant. du kan kompensera upp sorgen du känner i hjärtat med att vara med vänner, bli kär..men när det väl slår dig..när du väl ramlar handlöst ner för ett ändlöst hål då finns det inget som hjälper. dina tårar kommer rinna, du kommer ha dåligt samvete..varför fanns jag inte där? varför hade jag så svårt och prata i telefon i 5 minuter till? varför kunde jag inte skita i mina vänner och pallra arslet dit? det är just när dem här tankarna dyker upp då man mår som sämst. dem här tankarna jagar mig. vägrar släppa, jag vägrar släppa..jag kommer aldrig släppa taget. det är och kommer föralltid vara som det varit, du e hos mig och jag kommer alltid finnas för dig. ♥



vildaste veckan i livet.

min video talar för sig själv, jag vet inte vad jag håller på med..jag är nog HELT out of my mind.

O_M_G. om inte ni fattar hur oseriös jag är borde ni skaffa en revolver och skjuta er eller så kan jag donera ett rep?

sitter och lyssnar på en grym låt...

som jag förmodligen kmr spy på sen :( den har vart på repeat i..hm..cirka 3 timmar. gah, jag äälskar den. den låten får en att bli taggad till olika saker, ta första steget, börja nafsa efter tjafs, den får en att tänka..på saker som man inte gett mkt uppmärksamhet till, man blir taggad till att hoppa från kanten och in i det iskalla vattnet, stå på en väg och utmana ödet. stå vid tröskeln och säga "hejdå mamma, farväl" bara för att se vad som händer, leva galet och dö innan trettio..ta livet av sig vid 27. efter ett liv man levt som rockstjärna. värdera vänner som familj, kastrera alla som sårat en och ens kära. resa iväg, vara wild child, bli packad och snurra runt och inte fatta ngt..vara rädd av att inte ha kontroll. däcka vid vattnet och vakna av ljudet av fiskmåsar. sova, komma och gå som man vill. inte ge ett skit om vad den här världen har att erbjuda.

Loud Pipes - Ratatat .den fina låten.

mainstream gal

borde verkligen gå ner och ta ur mina linser, dem torkar typ sönder mina ögon nu..shit. orkar inte, alla sover och vill ba däcka..men måste. ysch! idag var jag på stan, fota lite och käkade spansk mat. gött.
jag e inte näck! det e min tupklänning, jag sover i...

lockade mitt löshår också, najs bajs. måste ju ha det nu bara för att håret e så tunnt, men men godnatt!

men jo ditt svin!?

haha, din lilla loosah! jag har faktiskt klippt mig. believe it or not..när hade jag såhär kort hår? inte förra veckan vad jag minns. så MADELEINE JAG HAR FAKTISKT KLIPPT MIG DITT BAJS.
jaaa? mina toppar e inte helt raka bara för att håret är så jävla uppklippt.
mkt kortare än vanligt..

inte LITE skillnad?! och här var det ändå lockigt och fluffigt

du behöver glasögon vännen ;)

ikea.

igår hade jag verkligen inget alls för mig så jag tog arslet och släpa iväg mig själv till Ikea Barkarby, köpte lite onödiga saker till mitt rum..ska ju göra om nu ;) hoppas det blir bra och luftigare den här gången..har redan massa ideer hur allt ska vara och bli och så..grymt! idag träffades jag och madde i stan och jag släpa runt på min stora blååa ikea påse haahh asg. men vi tog en snabb lunch på östermalm och sen köpte jag en liten grej till rummet på åhlens. träffade på syrran, när jag skulle ta tåget hem så var det ngn jävla olycka emellan stadion så det gick inga tåg så jag hann inte hem till mamma (skitsurt blev det) så jag gick tillbaka till syrran och hon klippte mig lite. BTW, STEFANIE NU KAN DU ANDAS UT, JAG KMR INTE HINNA IKAPP. HON KLIPPTE AV HALVA HÅRET PÅ MIG! nu blir hon glad iaf. men men, får väl skaffa extensions eller ngt, allt mitt hår e börta :'(

jag kallar det "vårfräscht" ist för "sjukt kort!" :D haha, asg. puss&godnatt

joshua radin.

en låt som fyller min kväll/natt är Joshua Radins fina låt "i'd rather be with you". hans sköna lite hesa pipa och sen akustiska i bakgrunden gör den härlig att lyssna på. sitter och snackar runt lite, tyvärr är alla patetiska och osociala ikv..lite drygt. madde läser du det här kolla fan din mobil!! men men, tog precis en dusch och sitter här med datorn i knäet med ett glas pepsi (godare än cola?). ska väl måla naglarna kanske..vilken färg? hm..Ryan ligger här bredvid och jiddrar om att jag inte ska ha datorn på magen så att jag blir steril :O orkar inte bry mig om det riktigt. ska kolla klart på IntoTheWild tror jag..men men, tur man har som har så jävla mkt tid och ett allmänt patetiskt liv.donera mig ett rep? någon..?
godnatt på er.
det fattas någon som promenerar bredvid mig känner jag..?

love is the sum of all small efforts repeated day in and day out. antagligen det finaste citat jag hört. Jim Beam.

jag kom på en grej


nytt alltihop. läpparna också ;) kissie....inga personliga påhopp haha, sorry!


jag kom på en grej jag faller och gillar killar som gör videos, det är oftast dem som vågar bjuda på sig själva och e sköna typer. ta Oscar till exempel (han som gör videon) han har satt ihop alla videos han gjort i en och satt en awsome låt i bakgrunden. men om man tittar på alla andra vids han gjort är första tanken som slår en "fyfaan vad skön snubbe!". sån var Liam också, gjorde sjuka vids som man satt och skratta åt i timvis och då var det inte bara min humor utan madde satt och garvade hon med. jag kollade så jävla många gånger och kunde (kan) varenda replik, blick, rörelse utantill. men nu går vi inte in på gamla grejer..men somsagt killar som gör vids som e humorristiska och roliga det e fan ett plus. sjuka killgrejer, det gillas! dem är ofta söta också. och varför är det så? att dem flesta e söta? jo för att deras utseende gör så att de vågar vika ut sig själva.

lyssna på High Drama - Laakso. grömt!


aloha. gjorde en video

tjäna tjäna, gjorde precis en video som jag kanske lägegr in. ingen videoblogg utan en video om massa randoms och grejer som jag stör mig på och sen lite galenskap á la monise-style..HAHA.
men men, ska ut och springa snart, duscha sen snacka runt lite ;) jag har nämligen en bestämd träff i veckan som kmr. ska bli sjukt pirrigt och kul, en ny erfarenhet helt enkelt! men jaa, jag har en bild på fb och calle "gillar" den när han typ (säger han) "hatar" mig så jävla grovt :D patetiskt eller vad?
har den lilla pluppen försvunnit? har jag svalt den?
ärligt, inte långt kvar nu..klippte mina levis jeans :P
anna anka
mina ögonbryn ska jag ha buskiga i 2 veckor till, då är dem faan redo för ombyggnation!


god natt alla folk.

nu snarkar ryan här bredvid..det borde typ jag med. godnatt iaf! :D

nahajs.

hvad bloggar igen. YES. jag lovade ju bilder från dagen jag var ute med ryan och pappa och såg Känsa, så här kmr bilder. chocolate fudge brownie & Phish Food milkshake. gött eller vad?

bajskorvar i sthlm stad.
två übervanliga killar.
ryan, the ultimate shitty boy ;D he's mah cuzään respect yo?
mina ballish ihopfällbara wayfarers och den goa drickan i handen. sommarvibbar?
koncentration på hög nivå..
alltså, nu när jag kollar i efterhand kan jag förstå om inte ni fattar. jag e lite extra snuskig bara...förlåt :P
inga strumpor :P haha. det var ju varmt ute? (jag hade inte bråttom..nej nej)
ball pöjk.

godnatt på er. min jacka är en guldgruvaaa.


kom precis hem.

filmen var grymt bra kan jag säga, skitrolig..man typ garva heela tiden. sen kunde jag inte sluta dregla över hur sjukt söt/snygg han va! omg..skitfina ögon. men men jag får ju se eyecandy varje dag nuförtiden. madde knows :D eller det är min stil av eyecandy iaf..alla gillar det inte, men jag..JAG ÄLSKAR DET.


och nej, det här är inga uppgooglade randoms ;) har snackat med varenda en..

jävla helvete!

nu kom min pappa in och ba: vi åker om en kvart. fyfan, vi ska på bio (jag, ryan padre) och se percy jackson and the lightening bolt (stavning?). kul det ska bli. hungrig som en ost e jag! :O

den här bilden maryam =) det var den som va fin tyckte jag ^^

hemma.

nu e jag hemma från en promenad med ryan skiten och pappz. vi gick från östermalm till gamlastan och från gamla stan till fridhemsplan, låång promenad. på promenaden såg jag kenza och hennes vän philip sitta och fika med mani, hunden e skitsöt men kenza e sjukt mkt blekare irl än på hennes bilder, och håret e ganska spretigt. men men, hon va fin för det. vi gick förbi och kag köpte en Ben & Jerry's milkshake, gött! på hemvägen hyrde vi film, jag hyrde Into The Wild och The Reader, i videoklubben träffa jag Mr.Thornberg med pappa och allt, det blev lite skämmigt för han skulle va så jävla social, men han e skön det var lugnt. först stod han bakom mig med sina polare och snackade om hur ont han hade efter att ha druckit som faan dagen innan, i deras "2-liters glas" hahah. jag kände igen rösten men kunde inte placera vems det va och kolla bak automatiskt och då var det han. faan då! men aja, bilder kmr senare. puss.

converse-de mest använda skorna0910


träffa mig på equinoxen.


ser sådär fint härligt ledsen ut..gud vad fin.

tur jag har med en så fin och snygg vän.

what is there to shout about?


DAGENS SYSSELSÄTTNING: fota mina converse i en vattenpöl.
DAGENS BTW: man blir inte full på 2,5-or. era lama jävla wannabes


for the rest of my days.

jag har fått handskas med en idiot till pojkvän, som aldrig fatta ngt. var skitjobbig aldrig lät mig va och jag kan liksom hålla på hela dagen. mycket dåligt hände då han va i bilden och jag pallade tillslut inte med hans existens så det var liksom, hejdå hare bra. men fattar han eller? nej, såklart inte. han e ju kille..vissa är lite omognare än andra och kan inte ta ett nej. tillslut gick min vilja igenom, han lät mig va, sen började han prata igen liksom och då slank jag på och vi skiljdes åt igen på ett väldigt dåligt sätt. men jag ägde honom så det var skönt. sen dök det upp en till fling, en fling som verkade liksom perfekt på alla sätt. jag har aldrig varit så fast och besatt av någon som jag var då, jag var så jävla kär att i även mörkaste tider behövde jag ägna en tanke åt honom och hela situationen blev bra. jag tror jag äntligen hade lärt mig att älska någon. tyvärr var bara känslorna ömsesidiga ett tag. ett underbart tag..men som sagt, för mig räckte det inte med "bara ett tag" jag ville bara ha mer. jag var bara en lek för denna människa och han verkade njuta varje gång jag patetiskt föll för vad han babblade om och jag var verkligen tyglad, han red mig..jag var bokstavligen hans egna packåsna, han hade precis ALL makt över mig. varje gång jag pratade med honom så var jag rädd att jag kanske råkade säga ngt som var fel och han skulle tycka mindre om mig. jag var totalt perfektioniserad, varenda "move" jag gjorde skulle vara perfekt bara för att jag var för rädd för att ngt skulle hända. hans gulliga perfekta jag varade i cirka två veckor, nej inte ens det..tio dagar om inte mindre. han pratade med mig på ett speciellt sätt efter dem där dagarna..som om han på ett artigt sätt försökte säga "snälla dra" men jag vägrade fatta budskapet, jag vägrade tro på det bara för att det var för mkt att ta in och det var inte vad jag ville. så så smånigom blev det så att jag skrev på dagen och han svarade under natten. ibland svarade han inte alls. hans telefon var bara utesluten, han svarade aldrig efter dem där första dagarna. sedan loggade jag in på msn och han var inne, självklart skrev jag..av ren reflex..men han svarade aldrig. så jag slutade skriva helt. i flera dagar, men han verkade liksom inte bry sig. jag kollade runt på myspace och hittade honom där efter att han haft ett medlemskap sen 2006 och han hade ju sagt att han aldrig hade haft ngn myspace, facebook..etc. men hursomhelst, jag lade till han för att visa liksom att jag hade fattat att han ljugit men han adda mig och verkade inte bry sig alls om att jag visste vad han nu hade gjort. när jag väl ser hans profil så har han en helt annan msn adress, nej men kul för honom. jag addade hans andra msn från min egna andra msn - hänger ni med? vi spelade exakt samma spel mot varandra. exakt samma spel. det var då jag kom och tänka på det, ens värsta fiende är ju fan en själv...jag skulle aldrig stå ut med ngn som mig sjlv, jag skulle fan skrika håll käften var femte sekund. men men, nu var det så att vi gjorde samma sak. men när jag lade till honom på sin andra msn (på min andra msn) så låtsades jag vara min kompis och pratatde med honom och då passade det att svara, men sen när jag loggade in på min egna msn som han hade kunde han inte svara på. det var då jag förstod att han inte var upptagen eller ngt..han hade helt enkelt problem med mig. så ja, jag gav mig...ett tag. varje gång jag saknar honom (hela tiden) så tittar jag på hans filmer eller hans myspace sida, och jag lyssnar nästan bara på den musiken som vi brukade snacka om. fyfan! jag älskar dig. på senare tid (i förrigår) fick jag veta att allt emellan oss bara var ett skämt, ett vad med en vän om att svenska tjejer är enkla och att han lätt skulle få en tjej i säng, och lyckades han inte med det även med ett försök så skulle han få pengar av sin polare. så ja, så känns det när han skriver..hey, it was nothing, please stop talking to me. it was a bet, and honey i lost £20 because of you. you owe me babe! det var då hela min värld föll, han hade hunnit dissa mig, "dumpa" mig, och utnyttjad mig. jag visste det hela tiden, jag kände på mig det jag menar någon som han..med mig? nej, inte riktigt va. men han verkade ha kul ett tag sen när han inte hade några tomma ord kvar och säga till mig passade det att lägga ner och dra. men han hade ju lätt kunnat säga rakt ut att han inte ville ha med mig och göra, han hade inte behövt berätta hela historian för mig heller. det ända jag svarade var ypu are pathetic, that's all. när man skriver ngt kaxigt eller aa jag vettefan då kan ingen hålla sig för att svara för att ingen ligger lågt, alla ska visa vem som äger den andre. svaret till det (från honom) svar: no, what was pathetic was when you logged on your old msn and pretended you were your friend. that was truly pathetic. sen kom jag på mig själv, faan då! att han skulle ha rätt och äga mig SÅ JÄVLA HÅRT. han fick liksom sista ordet, och han ägde mig så grovt och det är nog det som kvider och svider mest. men jag hade svar på tal, såklart. och han svarar..patetiskt va? jag ska behöva vara elak och kaxig mot honom för att han ska svara mig.

jag har försökt att glömma honom, tänka på annat. prata med andra och bara inte ge ett skit. men jag har kollat på hans videos så många gånger att jag kan varenda replik utantill, alla låtar vi lyssnade på. alla finns på datorn och spelas på repeat hela tiden, í allt jag gör finns han. varenda rörelse påminner om ngt, sättet jag pratar på ibland, mina sjuka danser allt. allt finns han i. så ja, det är ganska svårt att bli av med sin besatthet när han finns i allt och precis vart och överallt jag går.på engelskan tex skulle vi skriva en dikt, hela, precis hela min dikt reflekterar honom.sen jag fick det där meddelandet har jag gråtit varje kväll, jag har pratat med min finaste käraste vän om allt det här och hon vet precis vad jag går igenom. andra förstår itne, jag förväntar mig inte att dom ska det heller. men jag säger såhär: vissa av er vet mer än andra, och tro mig..om ni visste precis allt skulle ni förstå. jag får allt stöd jag behöver från vänner, men jag letar inte efter sympati. när jag mår dåligt så säger jag det för att jag behöver stöd och råd. jag är en stark människa men när jag blir sårad såhär rasar hela min värld. jag kan gå ut på tomten bara för att göra ngt, hitta ett udda löv eller ngt bara för att jag inte pallar bry mig om ngt. jag kan gå ut klockan elva och böla och ringa en vän bara för att jag behöver prata ut och böla sönder, och en fin vän är den som står och lyssnar även om hon kanske borde sova.
jag kan sitta och webcama med en fin, kär vän klockan tolv på natten i spretigt hår och fuckface och bara av att se mig där kan hon märka hur dåligt jag verkligen mår, och man ser verkligen när ngn bryr sig och inte gör det. hon gör det, och en sån vän är verkligen guld värd. hela min värld rasar långsamt långsamt men sen finns dem i livet som betyder mycket för en som har slagit in ditt liv i guldpapper med röda snören och försöker hålla upp det åt dig. det är dem som betyder mest och dem man håller kär. förhoppningsvis för resten av livet.♥

jag äslkar dig, och du vet precis vem du är.


RSS 2.0