Utkast: jag har tråkigt så...


har ni ngnsin sett kungstr. såhär tom?

systemsystem- fick den och fotade all skit

some kinda joke? kolla hyn!!

lite gul kanske, nej jag är gul. men huden :'( jag saknar dig!

håret kastanjebrunt, nu e det bara solblekt och fult.

sluta dricka blod...ingen vampyr
"the eyes were red, she was thirsty"

ser ni skuggan av handen? creepy =/


min hud :'(
goodnight folks!

gahsh?!

sofia & jag.
kommer du ihåg vilka fuckface vi va? vårat kaninpladdrande och min ascoola mcdonald's. våra likadana bikinis och allt vi köpte. på bilden sitter vi också och gör våran special ler tårta, kmr du ihåg? den som vi försökte göra hos mig sen =) allt gick dock åt helvete med det. somrarna vi badade loss, den dagen med pierre och philip, hah asg! våra likadana outfits och det där jävla snacket om killar...killar...killar. sommaren 07 i linköping, oförglömbar...haha kaninen hampus - Otto? come on, alla dessa år?! på en kväll? it isn't written in my book.


godnattpeopleofnewyork.


i'm a killer.

godnatt people of stockholm! (är man såhär morgontrött borde man lägga sig 20:36) nee, vaknade typ 6.

jagtroddejagvarkär.


sjunka det gör du på ett par minuter, men att sen resa sig, det är det som är konsten.

den här personen är värd en applåd för att han klarade sig upp, jag beundrar honom mycket och han är en god människa som tagit sig igenom allting och lyckats med att inte mörda ngn än. en person som jag har börjat gilla på senare tid, en kille. han verkade först som en typisk kille ni vet, tänkte inte med hjärnan......men sen när jag började prata lite mer med honom och pratade om lite allvarligare saker fick jag en helt annan bild av honom, vilka saker han har varit med om. jag ville bara börja gråta när jag hörde det.det är inte sant! ett barn ska inte få vara med om såna saker, jag tycker bara det är så hemskt. jag ville bara slita telefonen i stycken för att den lät mig höra såna saker, en begåvad gullig kille som han, det var helt enkelt inte fair.

den här lilla texten hamnar på bloggen för att jag behöver prata ut, mer än så är det inte. det är så hemskt.


gamla headers.


skitpåer.


alla ni jävla skitungar
som jag är avundsjuk på ska ha det jättekul på Coldplay ikv, och nej nej få inte dåligt samvete för att jag inte kan vara där för innerst inne vet ni att jag skulle vrålat högre, och bättre än ni! suck on that. ha så jättekul iaf.

growl.


nu laddas bilderna upp här bara för att. ingen aning vadfan det handlar om, men men. jag ska äntligen ta steget nu kanske sluta vara feg och köra hårt, jag menar det är ju ingen fullgubbe vi pratar om här det är en som jag redan har träffat, fortfarande känns det fel sen jag avbokade sist. men det blir en ny träff, jag har lovat mig det.

it's pretty big...min smärttröskel alltså.


det här är en sån dag då alla bloggare bloggar ihjäl sig. alla bloggar sitter och bloggar sönder bara för att det regnar men iof är det nästan då alla får tid till det. chattat lite och smsat en massa med folk. eller aa folk och folk. nu drog pappa och ska ta hem en smaskig blatte-tallrik till mej. mmm! senare blir det väl mys med twilight, alltid när det regnar. puss love ya

komjagundannu?


kommer ihåg den här bilden som om det var igår, hade precis fått min kamera. var likblek och hade tjock halsduk och skinnpaj men frös ändå, gud vad jag inte längtar tillbaka. den vintern förändrade mig ngt otroligt. jag mognade lite och livet var tufft ett tag och man ville bara dö men varför gråta när tårarna ändå frös till is? jag tog mig upp. Sommaren kom, allt förändrades en andra gång i mitt liv. hade förresten den svåraste våren pga mitt galna beteende och fick inse tt jag inte var ett psykfall, men det var svårt. hursomhelst tog jag mig upp. ett nytt skolår börjar och det här året sjunker inte jag...utan jag flyger.

dregelvarning.


OMG!OMG!OMG!OMG!

medabsolutaintag.

jag fotad av: M

tog den legendariska sprutan.
Gardasil sprutan, fyfan vad det gjorde ont! men, men ni är inte intresserade av ngn jävla spruthistoria. kvällen skulle tillbringas hemma hos madde med vänner...men när man har s.k "föräldrar" går det inte alltdi så bra med det där med kompisplanering. Stackarn hade ringt mig tusen ggr, ser jag? nepp. hon är väl ganska sur nu antar jag. inte sådär jättelyckat Monise! inte för att ni är intresserade av det heller. men nu kommer en annan ointressant sak: jag & pappa sitter i bilen och då dyker denna konversation upp-
jag - guud den här låten är så svänging (pitbull - i know you want me)
pappa - mmm....
jag - man vill ju bara dansa, känner inte du att man vill ställa sig upp och dansa?
pappa - ja, jko verkligen! jäätttebra!! ååhhh guuud vad den är bra!!
jag - du är pinsam...

låång tystnad

(byter till NRJ, samma låt igen)

jag - haha, pappa din favorit ståuppochdansa låt
pappa - nej monise, min favorit ståuppochspringhärifrånsåattduintehörmer låt!

puss


väldig kul hörredu.


fields of what?

med all respekt madeleine så tog jag bort bilderna.
hoppas den här är okej?

kurvel


vad tycks om mina superfina ditmålade fräknar? ser naturligt ut :)

bilderna är fptade av madelenies. puss

oj tack så jättemycket!!

alla mina söta läsare för dom där 3 kommentarerna ni skrev, jag är ju bara såååå känd nu? *dagdrömmer* jag kanske blir som dom där jättestora bloggarna :D



FAN VAD JAG HATAR SÅNTHÄR!!

what would my mama do, if she knew about me and u?

nu drar "the crew" som vi kallar oss och badar, hey oh. badstegen är satt på båten och jag går i 180.

#1 - mina nya pimpade shorts, räfflade med rivjärn.
#2 - dåligt samvete för all glass och skit i sommar.

puss jao.

photographer.

ni vet kanske (genom att ha läst maddes blogg) att jag var med henne för några veckor sen, vi badade och myste. I förrigår träffades vi igen och åkte till Eriksö för att bada och mysa såklart bara för att få fart på sitt socialliv lite... kameran var med och det blev massa bilder varav kanske 10% vart värda att spara. men ni får en liiiiten förhandstitt på vissa bilder, men tro mig det finns massa andra ni kommer få se under årets lopp.


enjoy to the fullest and have a nice afternoon, you know i will! =)

+-+-+-+-+-+-+


usch jag vet inte om er, men jag längtar inte tills det ser ut såhär, nej nej usch fy och blä!

once again i must ask too much of you


hur gammal bild somhelst, men min dator har kraschat så det får bli lite godisar från förr.

madeleine nu får du ta och ge dig! inga bilder där man ser ut som en fet kossa tack! =) men vi kan säga att du menar väl.

"vet ni idioter vad ni stoppar i er ?"

sådär trevligt stod det i aftonbladets nöjesbilaga.

ni vet alla ni som tror att det är så jävla nyttigt med smoothie? aa, så jävla nyttigt är det faktiskt inte, (och nu syftar jag tom den utan socker). ett glas smoothie är precis som en LITER strips! så ni som dricker smoothie för att ni tror att det är nyttigt, sluta med det. och drick eran smoothie bara för att den är god :)

uuuuuusch


den äckligaste bilden efter blod-tungan. men ni jag ser ut såhär idag tyvärr!

glaciers melting in the dead of night

hello, i changed my blog a bit, hope it's better. but now i cant have big pictures though, but i think its okay ;) well, i'll blog more in a few hours (hopefully)

kisses n hugs

RSS 2.0